Te sem férsz bele a karácsonyi ruhádba?
2016. december 05. írta: Szabinae

Te sem férsz bele a karácsonyi ruhádba?

Hónapokkal ezelőtt kinézted, hogy miben szeretnél karácsonyozni a családdal, de nem jön rád, mert csak egy picit csábultál el a sütik felé?

christmas.jpg

Télen igenis mi Nők olyanok vagyunk, mint a macik. Tárol a szervezetünk és puhábbak vagyunk, hiába edzünk, és igyekszünk figyelni. A mézeskalácsok és egyéb nyalánkságok mellett fel-fel jön egy két centi.

Sajnos ezzel én is így vagyok. Bevallom, bűnös vagyok. Folyamatosan sütök és kreálok újabb és újabb finomságokat, plusz edzeni sem igazán jutok el (eljutnék, de hideg és sötét van... Így pedig mindig találok valami kifogást a kummantásra). Ezen kívül sajnos a nadrág és a mérleg sem hazudik.

Ideje nekiállni a diétának és a tornának!

Első lépésként jöjjön az 5 napos dr Steinberger Fitness kúra program. Elvileg egész nap csak a leveket lehetne inni (plusz vízzel persze) és mellé rozskenyeret. Mivel nálam a kenyér nem játszik a glutén miatt, így saláta, és lightos BeautyDiéta a hű társam ebben. Ki lehet bírni, de ne ilyenkor menjetek el a családhoz hétvégi ebédre :)

img_7776.JPG

Második lépés edzés: Járok rehabilitációs vizitornára, de ez finomat szólva sem túl fogyasztó edzés forma, így egy csajosabb, szexisebb és zsírolvasztóbb edzésformát ajánlok Nektek, ami  nem más, mint a Beautyrobic, amiről korábban ITT olvashattál már.

beautyrobic_3.jpg

Nagyon csajos, nagyon szexis, és garantáltan nem csak alakod lesz jobb tőle, de a szexuális életed is fel fog pezsdülni! Érdemes őket követni Instagramon is!

Karácsonyra fel és szerezzetek be valami dögös ruhát ;)

 

15235904_1276645919067214_4075740402584848623_o.jpg

Még több hasznos tanácsért, infóért és különböző jobbnál jobb nyereményjátékokért nézd meg a Facebook oldalamat is :*

 

A gyönyörű karácsonyi képeket Panamy készítette <3

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');