5 dolog, amivel elronthatod a kapcsolatodat!
2017. március 09. írta: Szabinae

5 dolog, amivel elronthatod a kapcsolatodat!

A párkapcsolatok érzékeny gépezetek, aminek a működtetéséhez két ember kell. Mind a két félnek teljes lényével benne kell lennie a kapcsolatban, és tennie kell önön boldogságáért.

Ám mi Nők sokszor el tudjuk rontani a dolgokat. Nem csak és kizárólag a Férfiak a bűnösök  sok esetben. Ehhez persze fontos, hogy a párunk Férfi és ne csak egy éretlen fiú legyen! És persze fordítva :)

relationship-tips-on-building-meaningful-relationships-that-last-koko-tv_1.jpg

Következzenek azok, amiket el tudunk követni:

Attól, hogy párkapcsolatban vagy, még vannak barátaid

Sajnos ez egy gyakori jelenség: Amint párod lesz és eltűnsz. Ne tedd. Rettenetesen egészségtelen. Nem csak neked, de a párodnak is, ha csak rajta lógsz. Hisz tudod, a pasik jönnek-mennek, de a barátság örök.

Ki tudod mondani azt, hogy köszönöm és kérem

Nem tűnik nagy dolognak, de gondolj abba bele, hogy egy idő után természetesnek veszel mindent és emiatt nem mondod ki ezt a két szót. Pedig fontos, mert a szavaknak ereje van. Mondj gyakran köszönetet és kérj, ne parancsolj és ne csak elvárj. Adj is. Egy kapcsolat adok-kapok alapon működik.

Nem áldozod fel érte önmagad

Nem adod fel érte a saját személyiségedet, hiszem ő beléd lett szerelmes. Ő azt szerette meg, aki vagy!

Nem cseszegeted állandóan

Szeretünk beszólni. cseszegetni. Egyszerűen ilyen a természetünk. A rossz tulajdonságokra fókuszálunk ahelyett, hogy a jót látnánk benne. A jó és a rossz tulajdonságaival együtt kell szeretned Őt, hiszen Neked is vannak rossz tulajdonságaid, amiket Ő is elfogad.

Ne tőle várd a boldoságodat!

Te vagy a saját életed kovácsa, és csakis rajtad áll a saját boldogságod. Ezt nem a párodtól kell várnod, mert meg kell találnod magadban azt, ami boldoggá tesz. Legyen ez egy hobbi, vagy a sport.

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');