Egy csipetnyi varázs a Hermés-től
2017. augusztus 28. írta: Szabinae

Egy csipetnyi varázs a Hermés-től

A francia divatházak sorra jönnek ki olyan kollekciókkal, melyek a fiatalokat célozza meg. A Balmain-től láthattunk egy igazán dögös ruhakollekciót, melyet egy L'oréalos smink kollaboráció fog hamarosan követni. A Hermés pedig egy igazán szexi, és erőteljes parfümöt dobott a piacra Twilly névvel.

hermes_twilly-d-hermes3.jpg

Hogy miért is volt különleges az új parfüm? Mert a legapróbb részletekig újra lett gondolva. Gondolok itt az üvegre,vagy magára a parfümőrre.

Precízség, kifinomulság és francias sikk árad aTwillyből, mely elbűvöl,és magával ragad. 

Maga a márka a lovaktól inspirálódik a kezdetek óta. A bemutatón levetített kisfilmekből rengeteget megtudhattunk a múltról, a jelenről és a jövőről is. Láthattunk, hogy miként is alkották meg a parfümöt. Az üveg alapja a klasszikus családba tartozó Hermés parfümük, melyeket a lovas kocsikon található "lantern",vagyis lámpás ihletett. Ebből született meg a Twilly, melyet kicsit kockásítottak és adtak hozzá egy hatalmas lovas kalapot,majd egy selyem masnival bolondítottak meg.

Maga az illat Chritine Nagel alkotása, aki a divatház kizárólagos Orra. A Twilly d'Hermés pedig egy optimista,vidám, és fiatalos illat, amely 3 fő komponensből áll: Gyömbér, tubarózsa és szantálfa. Tartósság szempontjából pedig rettentően tartós. A ruhámon még 2 nap után is intenzíven érezhető volt a parfüm.

Nekem az ilyen erőteljes, fűszeres nőcis illatok azok, amikért oda meg vissza vagyok, szóval abszolút ajánlom az édesebb és egyben erősebb illatok rajongóinak :)

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');