Így sminkelj és öltözz fel Párizs Fashion Weekre!
2018. szeptember 26. írta: Szabinae

Így sminkelj és öltözz fel Párizs Fashion Weekre!

Valentino Garavani is már megmondta, hogy “Tudom mit akarnak a nők. Gyönyörűek akarnak lenni.” - És ez pontosan így van. Legyen szó ruháról, kiegészítőről, parfümről, vagy sminkről. Különlegesnek szeretnék magukat érezni. Főleg a divatheteken. Ilyenkor a sztárok outfitjének minden egyes darabja gondos tervezés nyomát viseli kezdve a fehérneműtől az ékszerekig. 

A divathetek mindenkit megihletnek, és nem csak a tervezők tesznek ki magukért, hanem a kozmetikai márkák. Különböző Lookokat kreálnak eme nemes eseményre, hisz ilyenkor a nagyköveteik / celebjeik által rengeteg emberhez eljut egy-egy termékük. 

Igaz én nem vagyok L'Oréal nagykövet, de kreáltam egy lookot a Párizsi Fashion Week tiszteletére.

Egyszerű, könnyen beszerezhető darabok, melyek minden alkalomra megállják a helyüket. A smink pedig látványos, és egyszerű ;)

Mutatom:

loreal_pfw2019_blogozine.jpg

Smink: L'Oréal True Match coverage - La petite optimist palette - La vie en glow 02 highlighter - Life is a peach brush - Xfiber lash - L'Oréal x Balmain Urban Safari lipstick (Notinoról lehet beszerezni extra kedvezménnyel)

Ez volt hozzá az inspirációm:

nude_inspo.jpg

És íme a szett:

Egy elegáns zakóruhát választottam, melyet egy virágmintás combfixszel egészítettem ki, mely üdítően feldobta az egész outfitet. 

calzedonia_pfw2019_blogozine.jpg

Szett: Ruha - H&M

Combfix: Calzedonia

Melltartó: Intimissimi

2018-09-27_12_47_55_2.jpg

Helyszín: Marriott Hotel

Fotók: Hubert Csabi

Szett: Ruha - H&M

Combfix: Calzedonia

Melltartó: Intimissimi

Smink: L'Oréal - Notino.hu

loreal_pfw2019_blogozine1.jpg

 A Párizs Fashion Week alatt 5095 Ft feletti L'Oréal termék vásárlása esetén 25% kedvezményben részesültök, amit akár ajándékként be is tudtok csomagoltatni a Notino.hu-n

2018-09-27_12_21_40_1.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 *Szponzorált bejegyzés

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');