Ilyen volt a H&M [tv] Moschino bemutató
2018. november 04. írta: Szabinae

Ilyen volt a H&M [tv] Moschino bemutató

Szupermodellekkel, és hírességekkel volt tele október 24-én a H&M [tv] Moschino bemutatója mind a kifutón, mind a nézőtéren New Yorkban.

A showt nem más kezdte, mint Gigi Hadid, akit többek között Candice Swanepoel, Taylor Hill, Isabeli Fontana , Jordan Barrett, Anwar Hadid, Grace Elizabeth, Winnie Harlow és Bella Hadid követett, végül pedig Naomi Campbell zárta.

A kifutóra a modellek egy, a régi New York-i musicaleket idéző utcajelenetre emlékeztető lépcsősoron léptek be. A kifutó egy utcára hasonlított, ami arra utalt, ahol Jeremy a legjobban szereti látni az általa tervezett darabokat. A kollekcióról készült képeket IDE kattintva tudod megnézni.

“A MOSCHINO [tv] H&M kollekció egy ajándék a rajongóimnak, amiben igyekeztem nekik a MOSCHINO legjavát nyújtani. Megpróbáltam mindent beletenni, amit tőlem várnának: az utcai hangulattal teli rajzfilmszerű divatot, megfűszerezve egy jó adag csillogó hiphop töltettel, ami meghatározza a MOSCHINO márkát” – mondta Jeremy Scott, a MOSCHINO kreatívigazgatója.

“Hatalmas élmény volt megalkotni Jeremy MOSCHINO világát ebben a kollekcióban és a MOSCHINO [tv] H&M showban is, ami tökéletesen tükrözte a kollekció minden egyes darabjában megtalálható pozitivitást, humort és örömöt” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

A bemutatón készült fotókat a képre kattintva tudod megnézni:

A MOSCHINO [tv] H&M kollekció november 8-án kerül a Váci1-ben található H&M-be, valamint online is elérhető les a hm.com-on.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');