Best of 2019 | Következzenek 2019 kedvenc kencéi
2020. február 01. írta: Szabinae

Best of 2019 | Következzenek 2019 kedvenc kencéi

Elérkeztünk (bőven) 2020-hoz, és elhoztam Nektek a 2019-es év kedvenc termékeit. Ez a bejegyzés 1 év kencéit öleli fel. Szokás szerint rengeteg újdonságot volt lehetőségem kipróbálni, így sok új termék is felkerült a kedvenc listámra, és volt olyan, amit lecseréltem másra.

Na de nem is szaporítanám tovább a szót, következzenek 2019 kedvenc kencéi kategorizálva.

apply-blur-care-1368692.jpg

ARCTISZTÍTÁS

Natics Vitalité & Fraiche Aha savas arclemosó: Már második éve a kedvenceim közé tartozik. Vitalizáló, AHA savas géles állagú micellás arclemosó a grapefruit és a zöld tea erejével. Mivel nehezen tisztuló bőröm van, így ez a termék a rutinom gerince.

Bioderma Sensibio arctisztító gél: Ő az év második felében csatlakozott be az arcápolási rutinomba. Gyengéden tisztítja, és nyugtatja az irritált arcbőrt is. Gyógyszertárban 1490 Ft-ért be tudjátok szerezni a 100 milis kiszerelést próbaként :) Én is azzal indítottam.

Bioderma Sensibio H2O micellás víz: Ő is az év második felében lett a rutinom része lecserélve a többi micellás vizet a mindennapi rutinomban. Tökéletesen használható szemre is, sminkeltávolításra, mivel nem irritálja a szemet közben.

FOREO LUNA MINI 3: Több Foreo készülékem van, de a legjobban szeretett közülük a Luna mini 2, és a Luna mini 3. A géles arclemosókat ezzel viszem fel az arcápolási rutinomként a bőrömre. Douglasban, és Notinon tudjátok beszerezni.

TONIZÁLÁS

Garnier Bio Thyme kakukkfüves tonik: Mattítja az arcbőrt, és csökkenti a faggyútermelést. Drogériákban, és hipermarketekben is megtaláljátok.

SZÉRUMOK

Natics Lumiére: Ragyogásfokozó, bőregységesítő csúcsszérum, mely szebbé, feszesebbé teszi az arcbőrt, miközben nyugtatja, és mélyen hidratálja. Immáron a 3. éve a rutinom része, és ez az a szérum, amit még utazásra is magammal viszek.

Natics c20 Air: A c-vitamin áldásos hatásáról többször is volt már szó a blogon. Egyszerűen imádom. Hetente 2-szer használom.

The Ordinary Retinol 1% in Squalane: A retinol az év második felében lett ajánlás alapján a rutinom része. Hetente 1-2 alkalommal használom azóta esténként. Fontos, hogy hozzá kell szoktatni a bőrt, és rettentően fényérzékennyé tesz, tehát mindenképpen kell használni mellé napközben fényvédőt! Rendelni szoktam a hivatalos webshopból.

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÁS

Nourish Kale szemkörnyékápoló: Mélyen hidratáló antioxidánsokkal teli kence. Esténként szoktam használni. Csökkenti a sötét karikákat, és feszesebbé teszi a bőrt. 

Eisenberg Excellence Masque Crème Magique: Már második éve a rutinom része ez a szuper géles szemmaszk. Nagyon jól működik a reggeli duzzanatok ellen, és halványítja a sötét karikákat,apróbb ráncokat is. Én a két szemöldökön közé, és a homlokráncomra is szoktam belőle kenni.

dsc00261.JPG

ARCÁPOLÁS

Natics Fluid: Tökéletes arckrém, ha az ember egy könnyedebb hidratálókrémre vágyna. Halványítja a ráncokat, és feltölti az arcbőrt a magas hialuronsav tartalmának köszönhetően.

Bioderma Hydrabio Perfecteur: Az egyetlen arckrémem, melyben található fényvédő, és közben nem irritálja a bőröm még arckezelés után sem. Puhítja, és nyugtatja az irritált bőrt, miközben 30 faktoros fényvédő tartalmának köszönhetően véd a káros UVA és UVB sugaraktól.

Clarins Extra-Firming éjszakai krém: Egységesíti a bőrtónust, mélyen hidratál, és feszesít kellemes finisht hagyva maga után.

Nourish Probiotic Multi-Mineral Repair maszk: Nyugtatja, és mélyen hidratálja a bőrt. Lehet maszkként vastagabban, és éjszakai ápoló krémként vékonyan kenve használni. Támogatja a kollagénszintézist, kisimítja a ráncokat és helyreállítja a bőr feszességét tartós használat mellett. Csökkenti a bőr irritációját. 

TESTÁPOLÁS

L'Occitane Shea hidratálókrém: Imádom az illatát, az állagát, a hatását. A limitált kiadásokra is le szoktam csapni. Az egyetlen testápoló, melyet rendszeresen szoktam használni, mivel nem ragad, kellemes finishe van, és érezhetően rögtön jobb tőle a bőröm.

NUXE olaj: Korábban már írtam róla. Nedves bőrre szoktam használni fürdés után, és eszméletlenül jó illata, és bőrpuhító hatása van. A hajam végére is szoktam használni.

KÉZÁPOLÁS

L'Occitane kézkrémek: Oda meg vissza vagyok értük. Főleg a shea vajasok a kedvenceim, de a verbénás termékeiket is nagyon szeretem.

AJAKÁPOLÁS

Carmex: Mindig van nálam a táskában, kabátban, még a kocsiban is tartok egyet.

KÉZFERTŐTLENÍTÉS

Touchland: Nem hagy nyomot, praktikus és azonnal felszívódik. Az aloés a kedvencem az illatok közül :) Tömegközlekedések után MUST HAVE termék.

Sanytol: Minden fertőtlenítőnk a háztartásban Sanytol, mivel szeretjük a hatását, és a cica miatt kell a rendszeres, teljes körű állandó fertőtlenítés a lakásba. A Fressnapfban találtam meg a kézi fertőtlenítőjét tavaly ősszel, és azóta a kocsiba is vettem belőle, mivel kellemes a használata, nem hagy ragyacsos érzetet maga után.

FÜRDŐKENCÉK

LUSH fürdőbombák: Egyszerűen imádom őket, és a Me Time kádfürdőzések elengedhetetlen kellékei.

Eucerin intim lemosó: Ár-érték-beltartalom tekintetében ez a legjobb a piacon, és pumpás kiszerelésének köszönhetően jól adagolható. 

Alverde tusfürdők: Nagy kedvenceim a dm saját márkás bio tusfürdői. Abból is a bio aloe & mentás, illetve a bergamottos.

HAJÁPOLÁS

LUSH Wasabi sampon: Felpezsdíti a hajhagymákat, és a a vérkeringést, ezáltal fokozza a hajnövekedést. Ősszel került be a rutinomba, és átlagosan havonta egyszer ezzel mosok hajat. A köztes időben csak almaecetes öblítést szoktam csinálni :)

L’Oréal Paris Elseve Dream Long hajpakolás: Tangle Teezer kefével szoktam felvinni a hajamra. Május óta rendszeres hajápolási rutinom részévé vált. Az egyetlen olyan pakolás, melyet újra, s újra megveszek a drogériában.

ILLATOK

Carolina Herrera Good Girl: Már harmadig éve az egyik kedvencem a cipellő. Édes, mégis fűszeres. A kedvenc őszi, téli illatom. Rendkívül addiktív, és a kollektor kiadásai elképesztően gyönyörűek.

Boss The Scent Absolute: Ez az az illat, amit mindenki megkérdez az utóbbi pár hónapban, hogy melyik parfüm, ha megyek valahova. Keleties-ámbrás mézes, barackos,  vetiverfüves, vaníliás illatkreáció. Egy rendkívül érdekes illatkombináció, ami megmosolyogtatja viselőjét.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc: A top 3 illatom közül nem hiányozhat ez a provokatív virágos chypre illat sem, ami a borostány, kasmír, és a pacsuli triumvirátusa. Egy olyan parfüm, melyet lehet önállóan, de rétegezve is viselni. Én előszeretettel használom így is, úgy is. :)

dsc00249.JPG

Ennyi lett volna a Best of 2019. Köszönöm, hogy olvastatok, és remélem sikerült meghoznom a kedveteket 1-2 kedvenc kencémhez

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');