Rihanna | Savage x Adam Selman Valentine's Day 2020
2020. február 03. írta: Szabinae

Rihanna | Savage x Adam Selman Valentine's Day 2020

Az énekesnő saját márkás fehérneműiről korábban is írtam, és szerencsére megtartottam ama jó szokását, hogy extra szexi darabokat dob piacra mindenféle méretben, minden alakra. Legyen az vékony, plus size, kis mellű, nagy mellű. Ami azért nagyon nem mindegy, mivel ritka az ilyen termékkínálat a fehérnemű piacon, de szerencsére egyre több márka ismeri fel az igényt erre - például a Victoria's Secret is nyitott ebbe az irányba.

A legújabb Savage kollekciót Rihanna Adam Selmannal kollaborálva alkotta meg.

Rihanna és Adam Selman a  CFDA Fashion Awards alkalmával ismerkedtek meg, ugyanis ő tervezte az énekesnő pucér ruháját. Az együttműködés sikerén felbuzdulva pedig megalkották a közösen a legújabb Valentin-napi kollekciót a Savage x Fenty számára. A kampányban természetesen modellt állt Rihanna is Joan Smalls, Fiffany Luu, Paloma Elsesser és Adesuwa Aighewi mellett.

A kollekció vörös, és fekete csipkecsodákat, teddyket, melltartókat, alsóneműket, szív alakú mellbimbótapaszokat és falatnyi melltartókat rejt magában.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG ŐKET:

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');