Így is lehet! Luxus parfüm helyett kézfertőtlenítő
2020. március 17. írta: Szabinae

Így is lehet! Luxus parfüm helyett kézfertőtlenítő

Igen, jól olvastátok, a legnagyobb luxus cég is beállt azon nagyvállalatok sorába, melyek segítenek az embereknek ebben a nehéz időszakban.

using-antibacterial-antiseptic-hand-gel-park-protect-from-bacteria_122732-1478.jpg

A Louis Vuitton,  a Marc Jacobs, és a Fendi anyavállalata nyilatkozatot adott ki arra vonatkozóan, hogy március 16-tól kezdve a Dior, Guerlain és Givenchy parfümjeinek előállítására szolgáló létesítményeket fogja használni a hidroalkoholos gélek előállításához, amelyeket ingyenesen juttatnak el majd a francia közegészségügyi intézményekhez.

"E kezdeményezés révén az LVMH elősegíti a kézfertőtlenítő termékhiány miatti kockázatkezelést Franciaországban, és lehetővé teszi, hogy nagyobb számú ember megtehesse a megfelelő lépéseket a vírus elterjedése elleni védelem érdekében" – áll a cég sajtóközleményében.

A cég döntését nagyban befolyásolhatta az a tény, hogy Franciaországban jelenleg ugrásszerűen nő a megbetegedések száma; a mai nappal 6,633-ra nőtt az igazolt koronavírusos megbetegedések, és 148-ra a halálesetek száma az országban.

Remélem több márka fogja még a cégcsoport példáját követve átcsoportosítani a gyártását kencékről fertőtlenítőkre, hisz ezekben az időkben pontosan az ilyen szintű összefogásra és támogatásra van szüksége a világnak a túléléshez.

A LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton SE olyan világmárkákat fog össze többek között, mint a Luis Vuitton, Fendi, Benefit Cosmetics, Fenty Beauty by Rihanna, Fresh, Givenchy Parfums, Guerlain, Kendo Brands, Kat Von D Beauty, Kenzo Parfums, Make Up For Ever, Marc Jacobs Beauty, Parfums Christian Dior, Perfumes Loewe, Mercier, Hennessy, Moët & Chandon, Dom Pérignon, Emilio Pucci, és Céline. 

Forrás: nbcnews

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');