Az Urban Decay Naked Heat palettája olyan vagány, mint amilyennek látszik?
2020. június 23. írta: Szabinae

Az Urban Decay Naked Heat palettája olyan vagány, mint amilyennek látszik?

Az Urban Decay Naked szemhéjpúder-palettákat valószínűleg nem kell egy sminkmániásnak sem bemutatnom. A világ legnépszerűbbjei közé tartoznak a fantasztikus pigmentációjukkal, és színeikkel.

A Naked Heat paletta immáron az ötödik a sorban, és egyben a legmerészebb is egyben, hisz míg az előző 4 a nude különböző árnyalatait sorakoztatta fel, addig a Naked Heat meleg, forró, föld színekre helyezte a fókuszt.

A palettában 12 lenyűgöző szín található mind matt, mind csillogó verzióban, melyet egy dupla végű precíz ecsettel fel is lehet vinni. Jól eldolgozható, enyhén krémes szemfestékek találhatóak benne, mellyel egyszerűen lehet satírozni, és könnyű rétegelni is.

urban_decay_naked_heat_review_blogozine_1.jpg

Ahogy láthatjátok, a Naked Heatben minden szín megtalálható, ami egy vagányabb szemfestéshez szükséges a világos árnyalatoktól kezdve egészen a sötétebbekig. 

Nagyon ajánlom ezt a palettát, mert a színek lenyűgözőek, és a sokoldalúan lehet velük dolgozni. Igazán egyedi árnyalatok találhatóak benne, és tartósan ott marad a szemhéjon még egy izzasztó nyári napon is. Nekem az edzés után sem szokott elmozdulni, ha véletlenül sminkben mennék órára :)

urban_decay_naked_heat_review_blogozine_2.jpg

Szeretem, hogy az Urban Decay végre kihozott, egy merészebb, meleg tónusú, barna palettát, melynek színei minden bőrtónuson gyönyörűen mutatnak. A kedvenceim a Lumbre,a Dirty Talk, és a Scorched. A szemem alá pedig a Cayenne-t, vagy a He Devilt szoktam elsatírozni, belső szemzugba pedig a Chasert rakom.

Aki pedig lilás árnyalatra vágyik, annak tökéletes lesz az En Fuego, és az Ashes.

Ár: 19.360 Ft

Itt található meg: notino.hu

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');