Így vonzd mindenki tekintetét magadara Szilveszterkor
2023. december 27. írta: Szabinae

Így vonzd mindenki tekintetét magadara Szilveszterkor

Az ünnepi szezonban a csillogás kerül előtérbe. Gondolok itt a csillogó karácsonyi outfitekre, a sminkekre, és természetesen a szilveszteri bulira készülődés is eköré épül. Ugyanis ez az év azon időszaka, amikor mindig nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy milyen is a megjelenésünk. Kezdve ezt a sminktől kezdve a teljes szettig.

pexels-cottonbro-studio-3171812.jpg

Ebben a bejegyzésben együtt hangolódunk a szilveszterre. Mutatok Nektek pár szuper ötletet, hogy miként is tehetitek még bámulatosabbá a megjelenéseket, és léphettek stílusosan az új esztendőbe.

OUTFIT

A szilveszter megünneplése egybeforrt a csillogó outfitekkel. Csilloghat a ruhátok, a kiegészítőtök, vagy a sminketek is. 

untitled-1.jpg

Kiegészítők tekintetében is széles a választék. Válaszhattok akár strasszos, glitteres, csillogó, vagy rojtos táskát, cipőt is, hogy a megjelenéseteket minél tökéletesebbé tegyétek.

ta_ska_k.jpg

SMINK

A szilveszteri smink többféle is lehet. Nagyban függ az esti programtól, és természetesen az esti szettől. Választhattok visszafogott sminket, amennyiben a ruhátok nagyon csillogó, nagyon extra, és arra helyeznétek inkább a hangsúlyt. Ha pedig vágytok egy kis feltűnésre, a gyönyörű natur szemsminket kiegészíthetitek egy kis klasszikus vörössel.

bobbi_brown.jpg

Bobbi Brown Holiday kollekció - Bobbi Brown Holiday Luxe Lipstick

A vörös rúzs évek óta az ünnepi szezon legfelkapottabb sminkterméke - a glitteren kívül természetesen - és töretlenül vesszük, hordjuk őket. 

loreal.jpg

 L’Oréal Paris Infaillible Matte Resistance hidratáló matt rúzs,  L’Oréal Paris Color Riche

A csillogó sminkek elvarázsolnak. Készíthettek vele visszafogott, és extravagáns sminket is. Ez már csak rajtatok múlik.

 NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette, NYX Professional Makeup Limited Edition Xmass Eye Pass Set

Remélem inspirálónak találtad a bejegyzésemet a szilveszteri sminkekkel kapcsolatban. Boldog Új Évet Szépségeim!




süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');