Ezek a legjobb virágos parfümök tavaszra
2021. április 13. írta: Szabinae

Ezek a legjobb virágos parfümök tavaszra

A virágos illatok töretlen népszerűségnek örvendenek, mert egyszerre bűvölnek el, és inspirálnak. Meghozzák az otthonunkba is a tavaszt a vele járó hangulattal, s érzelmekkel egyetemben. Vannak, akiket a rózsa, vagy a jázmin bűvöl el, míg másokat a citrusok, és a magnólia varázsolnak el. 

Figyelem! Orrokra veszélyes virágos illatos tartalom következik :) 

GUCCI BLOOM AMBROSIA DI FIORI

A Gucci Bloom mélyburgundi üveges parfümje egy igazán egyedi, s karakteres illat. Nagyvilági, érzéki, virágtenger, amely nem tolakodóan, hanem lágyan, krémesen öleli körbe viselőjét. Meglehetősen ritka virágjegyekből alkották meg: az érzéki jázmin, és tubarózsa kettőse után a csodás kínai lonc, damaszkuszi rózsa, és az íriszgyökér meglepő kombinációja következik. A parfüm arca pedig ahogy már az illatcsaládnál megszokhattuk: Dakota Johnson.

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu_4.jpg

ARMANI MY WAY

Az Armani My Way egy izgalmas fás-virágos illat, melynek alapja a fehér pézsma, a melengető cédrusfa, a meleg madagaszkári vanília, és a virginiai boróka, melyet a tubarózsa, és az indiai jázmin tesz érzéki illattá, majd az egyiptomi narancsvirág, és a citrusos kalábriai bergamott tesz teljessé. Bohókás virágkertre emlékezteti az embert, s mosolyra készteti viselőjét.

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu_3.jpg

CHOPARD - LOVE CHOPARD

A Chopard Love Chopard parfüm alapja a cédrus, pacsuli, török rózsa, kakaó, szantálfa, barna cukor, vanília, tonkabab, és méz, melyeket az esszenciális rózsaolaj, marokkói rózsa, bolgár rózsa, narancsfa virág, és arab jázmin egészít ki, és a rózsakivonat, damaszkuszi rózsa, fahéj, rózsabors, taif rózsa, ibolya, és mandarinhéj tesz teljessé. Egy igazánprovokatív, édes és csábító illat.

Ha rózsás illatra vágynátok, akkor őt tudom ajánlani, ugyanis nem kevesebb, mint 6 különböző rózsa található meg benne: bolgár rózsa, török ​​rózsa, marokkói rózsa, damaszkuszi rózsa, esszenciális rózsaolaj, taif rózsa.

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu.jpg

DOLCE & GABBANA DOLCE GARDEN

A Dolce & Gabbana Dolce Gardenjét Violaine Collas parfümőrnek köszönhetjük, aki egy igazán virágos-gyümölcsös illatot kreált. Az illatjegyeit tekintve a következőket érdemes tudni róla: Citrusos mandarinnal indít, melyet a csodás magnólia, és neroli egészít ki. ehhez érkezik meg a selymes ylang-ylang, kókusz, és frangipáni virág hármasa, melyet az érzéki szantálfa, vanília, mandulatej egészít ki. Egy friss, virágos, egyedi illat kompoziciót alkotva vele, mely a hagyományos szicíliai édesség emlékét idézi fel.

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu_2.jpg

LANCOME IDOLE L'INTENSE

Egész évben az egyik személyes kedvencem ez a fűszeres, édes, meleg illat.  Extra vékony parfümös üvegben került piacra ez a kesernyés, ámde édes, virágos illat, ami a kesernyés naranccsal, és vadmandarinnal indul, majd rózsával, szantálfával, vaníliával és jázminnal egészül ki. Egyrészt maga az illatkombináció egy rendkívül nőies, jellegzetes, és határozott illat, mely mellett nem lehet csak úgy elmenni, mert magára vonza a tekintetet, másrészt pedig a viselőnek is magabiztosságot, nőies kisugárzást biztosít, harmadrészt pedig az üveg valami zseniális. Imádom :)

tavaszi_viragos_parfumok_blogozinebloghu_1.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');