Szemkörnyékápolás 30 felett? Mutatom, mikkel harcolok én a ráncok ellen!
2021. augusztus 10. írta: Szabinae

Szemkörnyékápolás 30 felett? Mutatom, mikkel harcolok én a ráncok ellen!

pexels-maria-orlova-4946936.jpg

A szem alatti duzzanatok, karikák a rohanó mindennapok sajnálatos velejárói. A fáradtság, a számitógép előtt töltött hosszú órák, sőt a étkezésünk is befolyásolják a kialakulásukat. Szerencsére egyre több termék jelenik meg a piacon a probléma megoldására / kezelésére. Az olyan hatóanyagok, mint a C-vitamin, retinol, koffein vagy a hialuronsav nagyon jól regenerálják, feszesítik, illetve hidratálják ezt az érzékeny területet.

A szem alatti terület kezelésre különböző készítményeket lehet kapni:

  • Szemkörnyékápoló krém
  • Szem alatti tapasz
  • Szemmaszk / pakolás

szemranckremek_blogozinebloghu.jpg

Ebben a bejegyzésben azokat a szemkörnyékápolókat fogom Nektek bemutatni, melyeket csak ajánlani tudok, s nekem is a rutinom részei szoktak lenni.

REN Keep Young And Beautiful™ feszesítő szemkrém lifting hatással

A márkát nem olyan régen ismertem  meg, s tettem a rutinom részévé. A REN egy szuper vegán és clean beauty márka, amely gyengéden, ám hihetetlen hatékonysággal kezeli az adott problémát. A könnyed állagú szemkörnyékápolója csökkenti a szemkörnyéken található ráncokat és szarkalábakat, hidratálja, és erősíti a bőr vízmegkötő képességét, és barrier rétegét is a benne található értékes peptidekkel, A - vitaminnal, hialuronsavval, növényi kollagénnel, zsírsavakkal és fitoszterolokkal. Számomra abszolút kedvenccé vált rövid alatt alatt. Leginkább estére szeretem használni.

Eucerin Hyaluron-Filler ránctalanító szemkrém

Ezt a szemkörnyékápolót már többször is láthattátok nálam a különböző felületeimet. Leginkább reggelente szeretem használni ezt a könnyed állagú terméket, mivel található benne egy SPF 15 fényvédő is. Kétfajta molekulasúlyú hialuronsavat tartalmaz, ezáltal a mélyebb ráncokba is lejut. Emellett glicin-szaponin, oligopeptidek, és kollagéntermelés serkentő magnol is található benne. 

Benton Fermentation szemkrém

Egy rendkívül komplex szemkörnyékápolót ismerhetünk meg a Benton szemkrémjében, mely oligopeptiddel, ceramidokkal, hialuronsavval, és makadámiaolajjal veszi fel a harcot a ráncok ellen. Gazdagon táplál, nem zsíros, hanem egy kellemes matt finishű termék, ami nem csak az anti - aging tulajdonságai miatt szuper, hanem erősíti a bőr védőrétegét, nyugtatja, és támogatja annak vízmegkotő képességét is.

Eisenberg Homme Gel Contour des Yeux

Korábban már vele is találkozhattatok a blogon. Ez a frissítő szemkörüli gél nagyon szuperül működik a reggeli szem alatti duzzanatokra, és karikákra a benne található értékes hatónanyagok miatt. A ligetszépe, a jojoba, a borágó és a vadrózsa olaj feszesíti, s táplálja a bőrt, a ráncok, duzzanatok és sötét karikák ellen. Leginkább azoknak ajánlom, akik reggelente duzzadt szemmel ébrednek, és egy könnyed, géles formulát keresnek anti-aging hatással, ami szépen nyugtatja és csökkenti és szem alatti duzzanatot, és sötét karikákat.

Ha ti is 30 felettiek vagytok, akkor mindenképp próbáljátok ki valamelyik szemránckrémet és szánjatok időt a szemkönyék ápolására!

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');