Top 4 karácsonyi ajándék ötlet Nőknek!
2021. december 20. írta: Szabinae

Top 4 karácsonyi ajándék ötlet Nőknek!

Egyszerűen imádom a különböző ajándék szetteket. A csomagolásuktól kezdve a beltartalomig minden elvarázsol. Az ünnepi időszakban pedig nem csak gyönyörűen becsomagolt szettek birtokosai lehetünk, hanem mindezt úgy tehetjük meg, hogy közben sokkal kedvezőbbek a benne található termékeknek az ára együtt, mintha külön-külön venném meg őket.

dsc05765.jpg

PARFÜMÖK

Minden Nő rajong az illatokért. A különböző parfümökért, a csodásan becsomagolt díszdobozos ajándékszettekért, melyeket ilyenkor általában az illat árával megegyező összegért lehet fellelni testápolóval, tusfürdővel, vagy mini kiszereléssel kiegészítve.

parfumok_karacsonyra_blogozine.jpg

 Hugo Boss BOSS Alive ajándékszett, Lancôme Idôle Generosity ajándékszett, Mugler Alien Goddess ajándékszett, Yves Saint Laurent Libre ajándékszett

SMINKEK

Karácsonykor érdemes akár saját részre, akár ajándékba beszerezni sminkeket, ugyanis ilyenkor egyrészt szuper áron meg lehet őket venni szettben, vagy kalendárium részeként, másrészt pedig limitált paletták is megjelennek csodaszép árnyalatokkal és textúrákkal.

 adventi_naptarak_2021_blogozine_blog_hu_6_1.jpg

SMINK ECSET

A sminkecsetek szettben mindig kedvezőbb áron kaphatóak, mintha külön-külön venné meg őket az ember. A legfelkapotabb márkák idén is elhozták top seller ecseteiket, melyeket gyönyörű, praktikus ecsettartóba csomagolva érkeznek sokszor az ünnepi szezonra.

 ecsetszett_karacsonyra_blogozine.jpg

Royal and Langnickel Guilty Pleasures Lust™ ecset szett, EcoTools Start The Day Beautifully ecset szett, BrushArt Basic ecset szett

ARCÁPOLÁS

A különböző krémek, készülékek is kapnak természetesen ajándék csomagos verziót ebben az időszakban. Be tudtok mindenféle csodás díszdobozos szettet szerezni az arckrémtől kezdve az ultramodern Foreo arcápolási készülékekig, mert mindent megtalálni ilyenkor a kínálatban.

arcravalo_kencek_karacsonyra_blogozine.jpg

FOREO UFO™ mini 2 Set arcápoló szett, Clarins Double Serum Collection szett, Garnier Bio Lavandin ajándékszett, Estée Lauder Advanced Night Repair Set ajándékszett

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Egy igazi jollyjoker, ha nem tudjátok, hogy pontosan mit is szeretne, így biztosan azt kapja, amire igazából vágyna. Az ajándékutalvány mindig jó választás: Akár karácsonyról, akár szülinapról van szó.

Kellemes ünnepeket kívánok Nektek, és remélem sikerült pár ötletet adnom a karácsonyi ajándékokhoz :)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');