Bottega Veneta őszi kollekciója álomszép sziluettekkel bűvöl el
2022. március 08. írta: Szabinae

Bottega Veneta őszi kollekciója álomszép sziluettekkel bűvöl el

Bottega Veneta mint azt már tudjátok, alapvetően kézitáska üzletként indult. A különleges, gyönyörű, kifinomult jellegzetes bőrszövéses részletekkel megmunkált táskák után pedig jöttek a lábbelik, majd a különböző kiegészítők, ruhák, és parfümök. 

 Az olasz divatház kreatív igazgatói posztjára Matthieu Blazy került, aki Daniel Lee hirtelen távozását követően vette át a stafétabotot. Korábban a Balenciagánál gyakornokoskodott, aztán Raf Simonsnál, Maison Margiela Artisanalnál, Celine-nél és Calvin Kleinnél dolgozott, mielőtt 2020-ban a Bottega Veneta konfekciótervezési igazgatója lett, majd pedig tavaly télen kreatív igazgatóvá lépett elő.

Az őszi / téli kollekcióval a mozgás energiáját szerette volna kifejezni.Vibrál, magabiztosságot sugároz. A hangsúly pedig a kézművességen van.

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG A KOLLEKCIÓT:

Bottega Veneta ikonikus bőrszövés dizájnja, az Intrecciato minden táska rajongónak ismerős lehet. Kifinomult részletességgel készült időtálló darabok, melyekre öröm ránézni, nemhogy viselni őket.

A kiegészítők egyszerűen csodásak. Az új Kalimero táska például egy varrás nélküli csoda.

bottega_veneta_bags_fw_2022_blogozine_blog_hu.jpg

A combig érő csizmák pedig elképesztőek.

bottega_veneta_shoes_fw_2022_blogozine_blog_hu_2.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Képek: Bottega Veneta

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');