Virágos parfümre vágysz? Mutatom a legjobbakat!
2022. március 31. írta: Szabinae

Virágos parfümre vágysz? Mutatom a legjobbakat!

Hivatalosan is beköszöntött a tavasz, és virágillat, madárcsicsergés tölti be a levegőt. Ilyenkor nem csak a gardróbunkat, hanem a parfümjeinket is frissítjük az évszaknak megfelelően. Ennek kapcsán érkezem Nektek a tavaszi parfüm ajánlóval, melyből remélem találtok megfelelőt a szezonra.

pexels-megan-ruth-11556718.jpg

Yves Saint Laurent Black Opium Neon EDP

A Black Opium család új gyümölcsös-gourmand változata melegséget és fűszeres édességet áraszt. Egy élénk és elkényeztető parfüm, amely a csábító és az édes tökéletes kombinációja.

yves_saint_laurent_black_opium_neon_blogozine_blog_hu.jpg

A Neon Edition folytatja a zamatos kávé és a csábító jázmin táncát, amely a Black Opium és a Black Opium Intense illataira oly jellemző, majd kiegészül pezsgő narancsvirággal, mandarinnal, lenyűgöző sárkánygyümölcs akkordokkal, a cédrusfa drámai frissességével, majd a hibiszikusz, és a vanilía csábító illatával zárul YSL Neon illata.

Chloé Nomade Naturelle EDP

A citrusos, friss, fűszeres illatok kedvelőit célozza meg a Chloé Nomade Natuerelle. Az új illat lazaságot, finom jegyeket és kifinomult eleganciát ígér, melyet a Mirabelle likőr, a frézia, a tölgymoha, az egyiptomi jázmin, a datolya, a szantálfa és a lágy vanília kompozíciója tesz lehetővé.

chloe_nomade_naturelle_edp_blogozine_blog_hu.jpg 

Armani My Way EDP RMANI MY WAY EDP

Egy izgalmas fás-virágos illat, melynek alapja a fehér pézsma, a melengető cédrusfa, a meleg madagaszkári vanília, és a virginiai boróka, melyet a tubarózsa, és az indiai jázmin tesz érzéki illattá, majd az egyiptomi narancsvirág, és a citrusos kalábriai bergamott tesz teljessé. Bohókás virágkertre emlékezteti az embert, s mosolyra készteti viselőjét. Egy igazán nőies, és virágos parfüm.

armani_my_way_blogozine_blog_hu.jpg

Viktor & Rolf Flowerbomb Ruby Orchid EDP

Egy keleties-virágos, gyümölcsös jegyekkel rendelkező érzéki illat, melyet ikonikus gránát rózsaszín rubin üvegcsébe zártak. Fejjegyei őszibarack és szőlő, melyet az orchidea, majd a a fenséges vaníliarúd egészít ki.

victor_and_rolf_flowerbomb_ruby_orchid_blogozine_blog_hu.jpeg

Elsőnként a finom fréziát érezni a parfümhöz, melyhez csatlakozik a friss őszibarack, az érzéki rubinvörös orchidea, a jázmin, majd a vörös vanília rúd teszi teljessé az illatkompozíciót.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált bejegyzés

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');