Pihe-puha bőrre vágysz? Mutatom miként érheted el!
2022. április 29. írta: Szabinae

Pihe-puha bőrre vágysz? Mutatom miként érheted el!

pexels-monstera-6621189.jpg

A meleg idő beköszöntével a gardróbunk is változásokon megy keresztül, melynek következtében egyre több csinos ruha jelenik meg újra a ruhatárunkban, ez pedig nem csak az öltözködésünkben hoz változásokat, hanem a testápolási szokásainkban is.

Ugyanis a bőrápolásnak sosem volt nagyobb szerepet, mint most, amikor a ruhák, szoknyák, és rövidnadrágok veszik át az uralmat. Több ápolásra szomjazik a testünk, mint valaha, ennek kulcsa pedig a megfelelő testradír és testápolás kombinációban keresendő.

BŐRRADÍR

Az első, és egyben legfontosabb lépés a megfelelő bőrradírozás. Az elhalt hámsejtek eltávolításával ugyanis sokkal alaposabb, és egységesebb hidratálást tudunk a bőrünknek nyújtani. A bőrradírt vagy kézzel, vagy wellness masszázs kesztyűvel, vagy pedig luffával érdemes felvinni. Ez mindenkinek az egyéni döntése, hogy mit, s hogyan szeret csinálni :)

Nuxe Rêve de Miel tápláló testpeeling

Erről a bőrradírról már rengetegszer volt a blogon szó, mert imádom, és évek óta újraveszem, mivel gyengéden radíroz, miközben táplál is a benne található méznek köszönhetően. Nem húzódik a használata után egyáltalán a bőr, és rendkívül gazdaságos is a használata, mivel kevés kell belőle.

Rituals The Ritual Of Mehr testpeeling

Szintén gyengéd bőrradír, melyben a narancs és a cédrus dominál. A benne található olajok energizálják, puhítják és megnyugtatják a bőrt miközben revitalizálják azt. Nem húzódik ezután sem a bőr. 

Collistar Special Perfect Body Firming Talasso-Scrub bőrfeszesítő testradír

A benne található jojobaolaj, cseresznyekivonat, alga, mogyorópor és a kétféle só szépen frissíti, regenerálja, ápolja és gyengéden eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. 

Dove Exfoliating Body Scrub Crushed Macadamia & Rice Milk tápláló testpeeling

Ténylegesen tartalmaz hidratáló krémet is a Dove testradírja, és ezáltal krémesebb élmény a használata a többiekéhez képest. Viszonylag sokat kell belőle használni egy alkalom során, de cserébe árban kedvezőbb az előző háromhoz képest. Szóval ő egy abszolút pénztárca barát megoldás.

pexels-greta-hoffman-9475404.jpg

TESTÁPOLÁS

Testápolásban én a viszonylag ragaszkodom a bevált termékekhez, főleg hogy sajnos még mindig szenvedek időnként ekcémás foltoktól. A következő termékkombináció szerintem a világ legverhetetlenebb párosa: 

Nuxe Huile Prodigieuse multifunkciós száraz olaj arcra, testre és hajra és Eucerin UreaRepair PLUS testápoló tej száraz bőrre. Egyszerűen csodát művelnek a bőrrel.

A következőképpen szoktam használni: A még kicsit nedves bőrre szoktam felvinni az olajat, hagyom hogy beszívja a bőröm, majd a testápolóval alaposan bekenem magam, és pihe puha lesz tőle a végeredmény. Nem ragad, nem tapad, és nem hagy maga után fura érzetet. 

Remélem hasznosnak találtad a bejegyzést.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Pexels

Szponzorált tartalom

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');