A csokoládé bűvöletében a Too Faced legújabb kollekciójában
2022. május 31. írta: Szabinae

A csokoládé bűvöletében a Too Faced legújabb kollekciójában

A Too Faced márkát nem kell bemutatni a sminkkedvelőknek, mert egyet jelent a szuper minőséggel és pigmentációval. Nekem is több termékem is van a márkától, és állandóan újraveszem kedvenceimet tőlük.

A Better Than Sex termékcsalád sikere után 2022 őszére bemutatja a Better Than Chocolate kollekciót. A legújabb sminkkollekció a gazdag és dekadens kényeztetésről szól, rengeteg gazdag, fényűző színnel és finom ízekkel, melyek nem csak színeikkel, hanem illataikkal is csábítanak.

A mennyei csokoládé témájú termékcsalád különféle variációkat és ízeket kínál szemhéjfestékben, bronzosítóban, ajakfényekben, rúzsokban és szemöldökzselékben.

A Better Than Chocolate Eye Palette 18 magas pigmentáltságú szemhéjfestéket rejt magában:

  • nyolc matt
  • öt gyöngyházfényű
  • négy metálfényű
  • 1 átmenti árnyalat

too_faced_better_than_chocolate_22_blogozine_blog_hu2.jpeg

Természetesen a paletta mellé egy Chocolate Soleil Natural Chocolate Bronzer is párpsul, mely csodálatos barna cukros, napsütötte ragyogást biztosít.

A csokoládés kollekcióban helyet kapott a Better Than Sex ikonikus és legkedveltebb folyékony szemceruzája is egy új csokoládébarna árnyalatban. Mint ahogy már tudjátok ez az a szemceruza, ami nem mozdul el, nem mosódik el, és teljesen vízálló / könnyálló.

too_faced_better_than_chocolate_22_blogozine_blog_hu1.jpeg

A Too Faced ebben a kollekcióban nyolc Cocoa Bold krémszínű rúzst és egy ajakduzzasztó hatással bíró  Maximum Plump in Chocolate szájfényt is bemutat.

A kollekció csúcsa a tavaly ősszel piacra dobott Brow Wig szemöldökzselé, amely most kilenc árnyalatban kapható.

A Too Faced Better Than Chocolate Makeup Collection ára 54 USD és 23 USD között lesz, és 2022. július 15-én lesz elérhető a Too Faced honlapján.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');