Elképesztően gyönyörű kollekcióval érkezik a Chanel az ünnepi szezonra
2022. november 09. írta: Szabinae

Elképesztően gyönyörű kollekcióval érkezik a Chanel az ünnepi szezonra

A Chanel 2022-es Lunar Magnetism ünnepi kollekciójának sminkjei az arany, a réz, a vörös és a bronz ragyogó tónusaiban tündökölnek Vittoria Ceretti modell arcán, ajkán, és körmein.

chanel_makeup_holiday_2022_collection_blogozine_blog_hu4.jpeg

A Chanel egy olyan kollekcióval örökíti meg a hold csodálatosságát, amely magában foglalja a sugárzó égitest minden tükörképét. Kontrasztra alapozott színpaletta, amely finom fényjátékaival és gazdag árnyalataival ötvözi az álmodozást a titokzatossággal a mágneses megjelenés érdekében. - Chanel

chanel_makeup_holiday_2022_collection_blogozine_blog_hu5.jpeg

A kampányképeken Vittoria flitterekkel díszített kabátot, karikás fülbevalót és réteges arany nyakláncot visel. A sminkje füstös, és csillámló, melyet a Rouge Allure L'Extrait 827 Brun Lunaire mélyvörös árnyalatával egészítettek ki a sminkesek.

A Rouge Allure L'Extrait rúzs , az Éclat Lunaire highlighter és a 935 Ombres De Lune Les 4 Ombres szemhéjpúder egyszerűen elképesztően elegáns, és egyben ünnepi hangulatot hordoznak magukban. A Le Vernis longwear körömszín és a Duo Lumiere fényes szemfény pedig csak fokozza ezt az élményt.

chanel_makeup_holiday_2022_collection_blogozine_blog_hu6.jpeg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');