Ünnepeld a karácsonyt Bulgariban | Bulgari Holiday 2022
2022. december 23. írta: Szabinae

Ünnepeld a karácsonyt Bulgariban | Bulgari Holiday 2022

A Bulgari luxus ékszerház újfent elkápráztat a karácsonyi kollekció különleges ékszereivel. A 2022-es Holiday kampányban, ami az „I Believe in Wonder” elnevezést kapta Vittoria Ceretti, He Cong és Blesnya Minher szupermodellek mutatják be a pazar ékszereket. 

Az I Believe in Wonder kampánya az élet végtelen csodáit öleli fel és ünnepli, és egy pillantást vet az általa kínált luxus gyémánt- és drágakövekre.

bulgari_holiday_2022_blogozinebloghu8.jpg

„A csoda egyedülállóan értékes – egy végtelen szökőkút, amelyből a legnagyobb reményeink fakadnak. Tekints a világra friss szemmel az ünnepi szezonban, mert soha nem tudhatod, mit találhatsz. Az örömteli lélek és a kivételes szépség iránti szenvedély, mint egy hullócsillag az éjszakában, Bulgari csodálatos alkotásai inspirációt adnak, hogy csodálkozó szemekkel nézzünk a világra.” – Bulgari

Az örömteli lélek és a kivételes szépség iránti szenvedély, mint egy hullócsillag az éjszakában, úgy tündököl a Bulgari ékkővekkel díszített ékszerei a a hold fényénél is.

A kampányképeket Sølve Sundsbø készítette.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');