Mindennapra egy kis alma!
2016. november 05. írta: Szabinae

Mindennapra egy kis alma!

Mindennap egy alma távol tartja az orvost! – Tartja a mondás. Ismerős ugye?

apple1.jpg

Manapság egyre inkább teret hódítanak a természetes, organikus összetevőket tartalmazó kozmetikumok. Ezek közé tartoznak a Nourish termékek is, melyekről korábban olvashattál is Sophie-nál.

Nekem Sophie-val ellentétben kombinált bőröm van, tehát helyenként száraz, t-vonalban pedig zsíros. Világéletemben bajban voltam emiatt a nappali krémekkel. Egészen eddig, mert az almás hiarulonsavas új krémem egyike azoknak, amik tartósan is kicsiny „boszorkánykonyhám” részét fogják képezni.

De először beszéljünk a fő alapanyagról: Az almáról. Igen, kerek. Igen, van belőle zöld, sárga, piros… Lépjünk tovább a bőrre gyakorolt hatásaira gyerekek.

Szóval: Almát tartalmazó kozmetikumok mélyen hidratálják a bőrt és eltüntetik a ráncokat, miközben szebbé teszik a bőrt köszönhetően a benne található rengeteg vitaminnak. Ezen kívül hatékonyan kezelhetőek a pattanások is vele, mivel rendszeres fogyasztásával megakadályozható a pattanások kialakulása.

A legszuperebb tulajdonság pedig most következik: Eltünteti a szem alatti sötét karikákat! Koffeines Phi szemkörnyékápolóval kombinálva pedig tökéletes reggeli indító rutin!

img_20161027_111430.jpg

Én ajánlom mindenkinek az almás családot, ha kombinált bőre van, és szeretne egy könnyű, mégis mattító hatású krémet magára kenni. Van belőle tonik (micellás vízként is funkcionál), lemosó tej, szérum (éjszakára, vagy maszkba rakva isteni!) és tusfürdő is! Imádom (főleg hogy pumpás a kiszerelés! Pumpás minden tusfürdőre!!!

screenshot_20161104-235410_01.png

Neked van kedvenc terméked? Oszd meg velünk!

 

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');