Minden, amit a Legendás állatok megfigyeléséről tudnod kell!
2016. november 17. írta: Szabinae

Minden, amit a Legendás állatok megfigyeléséről tudnod kell!

Kitörőben a Harry Potter láz

A Legendás állatok és megfigyelésük alapvetően egy kódex a Harry Potter világban, mint azt már tudjuk. Viszont vannak olyan részletek az HP előzmény kozmixban, amik megválaszolásra vártak, és erre az 5 részesre tervezett spin-offban lehetőséget is teremtett az írónő.

legendas_allatok_es_megfigyelesuk_screenshot_20161116201219_1_original_1150x645_cover.jpg

Most pedig következzen a MOZI:

Bemutatták az 5 részes spin-off ugyanebben az univerzumban, de hetven évvel Harry Potter színre lépése előtti világot David Yates, a négy utolsó Potter-film rendezőjének tálalásában.

Az új film plakátjai alapján lehetett bizonyos elméleteket gyártani és keresni a Harry Potter könyvekkel az összefüggést.

legendas-allatok-es-megfigyelesuk2.jpg

legendas-allatok-es-megfigyelesuk1.jpg

Elárulok egy titkot: VAN!!!!

Feltűnik a Halál ereklyéinek szimbóluma, de maga a Pálcák ura is.

De nem spoilerezek, szóval el kell ballagnotok a moziba és meg kell néznetek a mozit ;)

Az első rész számomra nagyon izgalmasnak ígérkezett. Tele volt Narniás mesebeli lényekkel, izgalmakkal, és Gellert Grindelwalddal (Tudjátok ő volt a főgonosz TUDJUKKI előtt, aki tömeg mugli mészárlást akart a nagyobb jó érdekében! Ha nem rémlik, nézd meg a Halál ereklyéit!) is megismerkedhettem.

Emellett betekintést adott a varázstalan és a varázsló közösség közötti konfrontálódásokba. Igazi rassziszmus folyt itt kérem szépen a muglik és a varázsvilág között! Tilos érintkezni a varázstalanokkal? Házasodni? Hol élnek ezek? A náci Németországban? Kíváncsi vagyok, hogy fognak ebből egy "jól" működő dolgot varázsolni x év alatt...

legendas-allatok-es-megfigyelesuk.jpg

Igazából több kérdést hagy nyitva, mint amennyit megválaszol a spin-off kezdő filmje, de nekem tetszett. Izgalmakkal teli volt, és nem hagyott elkalandozni egy pillanatra sem, A színészek brillíroznak (najó Colin Farrel lehetne jobb is, de Johnny Depp hozta a tébolyult gonosz zsenit), a látványvilág valami fantasztikus volt és nem lőtték le az előzetesek se a lényeget, se az összes poént.

Részemről rendben volt a mozi, bár én nagy HP fan vagyok ;)

Jó mozizást nektek!

Addig is itt az előzetes:

 

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');