Ezek a legjobb macska outfitek karácsonyra!
2017. december 24. írta: Szabinae

Ezek a legjobb macska outfitek karácsonyra!

Imádjuk felölteni az ünnepek alkalmával a karácsonyi szettünket és persze csinálni egy "kötelező" szelfit a fával, a fáról és az ajándékokról is.

Akinek pedig kisállata van, az imádkozhat, hogy ne tegye tönkre a karácsonyi dekorációt, mint ahogy ezek a macskák tették esetenként az előző bejegyzésemben :) Szerencsére nálunk Mici mozizik a fán és nem gyilkolja. Úgyhogy túlélte a szentestét a fa :)

Tipikus macskás nőszemélyként szemeztem sokszor az elfes, mikulásos és egyéb karácsonyi cica öltözékeken, de akárhányszor ránéztem Micire, mindig az jutott eszembe, hogy ha ilyesmit adnék rá, akkor 1000000000%, hogy megölne, vagy bosszúból belesz@rna a cipőmbe. Ki tudja, bármire képes :D

A mostani válogatásban viccesebbnél-viccesebb karácsonyi szettbe öltöztetett cicusokat láthatsz, és néhányon elég egyértelmű, hogy mit gondol a kis drága a gazdi elvetemült ötletéről :)

A képre kattintva szemezgethetsz ;)

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');