Durva átverés a cyberbullying ellen!
2019. január 03. írta: Szabinae

Durva átverés a cyberbullying ellen!

Alexis Stone különböző hírességek arcát maszkolta/sminkelte magára, és szerzett vele hírnevet, majd vált utána ő maga is hírességgé. A brit drag queen egészen elképesztően mutatta meg, hogy milyen kegyetlenségre képesek a "kanapéhuszárok" a social média accountjaik mögé bújva. Kiderült, hogy mennyi gonoszság és rosszindulat rejtőzik az emberekben...

maxresdefault_1_2.jpg

A tavalyi év során megosztotta követőivel azt, hogy szike alá fekszik, hogy végre tökéletesen boldog lehessen, és megműtteti az arcát. Kicsit később láthatták műtéthez szükséges jelölésekkel az arcán, majd elköszönt pár hétre, és visszavonult egy kicsit a nyilvánosság elöl. Persze miután kirakott egy képet magáról a műtét utáni duzzanatokkal.

Amikor visszatért, akkor folytatta a munkásságát az új arcával. Amire hihetetlen méretű gyűlölet cunamit kapott. Undorítónak, szörnyetegnek nevezték, megkérdőjelezték az épelméjűségét nyilvánosan és privát üzenetekben egyaránt. Bántották, alázták, sértegették, és "megsértődtek" a követők azon, hogy imádott hírességük olyat tett a saját testével / arcával, ami nekik nem tetszik, és elkezdték ki is követni őt.

Alexis ennek ellenére posztolt tovább, és okította a követőit arról, hogy nem szabad más ember külsejét nyilvánosan kritizálni, és gyalázkodni, az önbizalmát leépíteni vele, mert senkinek semmi köze ahhoz, hogy mit csinál valaki a saját testével. Az Ő döntése, nem másé. 

A gyűlölet áradat pedig csak tovább örvénylett...

December 31-én aztán Alexis Stone kiposztolta THE STONE AGE című videóját,  amelyben szó szerint levette az arcát, melyet David Marti Oscar-díjas sminkmesterrel alkottak meg közösen egy olyan társadalmi kísérlet miatt, melyben arra voltak kíváncsiak, hogy miként is reagálnak a rajongók, ha imádatuk tárgya hoz egy saját döntést, mely csak rá tartozik, viszont megosztó a környezete számára.

Az 5 hónapos időszak kiválóan tükrözi a társadalmunk kétszínűségét, és hogy mennyire nem elfogadóak a másikkal szemben. Hogy a Cyberbullying olyan emberek lelkében is lakozik, akik nem gondolkodnak mielőtt klaviatúrát ragadnak és elkezdenek beleszólni a másik dolgába, és gyalázkodni kezdenek, csak mert nekik személy szerint nem tetszik.

Ha az utcán szemtől-szemben nem mondod a másik szemébe, hogy egy undorító szörnyeteg vagy, és hogy öngyilkos leszel, akkor több ezer kilométerre se tedd meg! Ne bánts másokat. 

A kijelző, és a monitor túloldalán egy ember ül, akinek vannak érzelmei, akit bántasz vele, és persze azt se felejtsük el, hogy a cyberbullyingnak évente rengeteg halálos áldozata van....

Alexis Stone munkáit a képre kattintva tudod megtekinteni:

 Forrás: Alexis Stone Instagram, és Youtube

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');