Sikamlós női testek...
2016. szeptember 22. írta: Szabinae

Sikamlós női testek...

Nőies mozdulatok és sikamlós női testek... Nem, ez nem egy korhatáros film leírás, ez a legnőiesebb edzésforma, a Beautyrobic!

beautyrobic_3.jpg

Nőcis mozgásforma Nőknek félhomályban HA és DE nélkül. Aki belép a terembe, nemcsak a ruháinak nagy részétől, de a komplexusaitól is szép lassan megszabul.

Hogy mi is a Beautyrobic, arról korábban már említést tettünk, de elevenítsük fel megint.

Ez egy speciális mozgásforma, amit egy 30-32 fokra felmelegített teremben és narancsos árnyalatú félhomályban végeznek kizárólag NŐK. Kitűnő zsírégető, méregtelenítő, önbizalom növelő és stresszgyilkos edzésforma amit minden Nőnek ki kell próbálnia! Nem csak kívülről, hanem belülről is megszépít!

Az óra előtt különleges Beautyrobic olajjal kell bekenni a problémás/formálni kívánt testrészeket. Az olaj rásegít a zsírégetésre és a gyorsabb méregtelenítésre, amelynek hatására fokozatosan a narancsbőr is el fog tűnni. Jól hangzik igaz? :)

beautyrobic_5.jpg

Lassan elkezdődik a Beautyrobic edzés. Mindenki szembeáll a tükörrel és felcsendül a vérpezsdítő, csajos zene. A Beautyrobicos csajok nem lazsálnak, és tekeregnek, twerkelnek, súlyokat emelgetve szépülnek, mert nekik a buli nem kizárólag az alkoholról és a szórakozóhelyről szól ;)

A nőies és szexi mozdulatok kívülről nézve csak laza táncnak tűnhetnek, de a speciális olajnak, a forró teremnek és nőies - izmokat megerőltető- mozdulatoknak köszönhetően nagyon is hatékony edzésformát láthatunk.

Szerintem ez egy forradalmi ötlet. Én nagy rajongója vagyok a Beautyrobicnak.

Hamarosan pedig kezdetét veszi a Beautyrobic edzőtábor, a Beautycamp, ami az ősz legforróbb hangulatú táborának igérkezik ;)

beautyrobic_1.jpgBékési Brigivel készült interjúmat pedig itt olvashatjátok!

 

Kövess Minket Facebookon is!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');