Neked Férfi  vagy éretlen hülyegyerek a kiszemelted? Innen megtudod!
2017. január 04. írta: Szabinae

Neked Férfi vagy éretlen hülyegyerek a kiszemelted? Innen megtudod!

Ez a 10 tulajdonság az, ami elárulja Neked a különbséget

Mostanában egyre többet gondolkodok a miérteken, az okokon és arra, hogy mit is szeretnék igazából. Figyelem a környezetemet és azt, hogy milyen hatással is vagyunk egymásra.

A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy!

Nekünk Nőknek a legapróbb figyelmességek is jól esnek. Sokkal jobban indul a nap, ha köszönnek nekünk például az eladók.

Nekem az utóbbi egy/másfél évben kiderült, hogy kik az igazi barátaim. Igazából az "alapmag" megmaradt, de azon kívül sokan cserélődtek, vagy kerültek más "pozicóba" a baráti társaságom kicsiny hagyma jellegű rendszerében.

A párkapcsolatokkal is ez a helyzet. Több barátnőm/barátom szakított az utóbbi negyed évben, mint az azt megelőző x évben, és ez elszomorító. Ennyire nehéz megtalálni azt, akivel le akarod élni az életedet? Manapság pedig valljuk be, nem könnyű szinglinek lenni, mivel sok az IDIÓTA sajnos mind a két oldalról.

 man-vs-boy.jpg

Most 10 pontban összeszedtem Nektek, hogy mik különböztetik meg a Férfiakat az éretlen Fiúcskáktól:

1, A Férfi mindig megteszi az első lépést, ha egy nő megfogta/befészkelte magát a gondolataiba. Egy fiú nem fektet a Nőbe energiát és hagyja magát sodródni vagy idő előtt feladja a próbálkozást.

2,  Egy igazi Férfi mellett, nem fogsz sírni, mert neki az a  fontos, hogy neked jó legyen és mosolyogni lásson. Egy fiú pedig addig taktikázik és szórakozik veled, amíg teljesen össze nem zavarodsz vagy borulsz ki.

3,  Egy Férfival mindig mindent megtudsz beszélni. Nyugodtan lehetsz őszinte vele, mert ha fontos vagy neki, akkor váltotatni fog azon, ami zavar téget. Egy fiú minden ilyen jellegű kommunikációt a személye elleni támadásnak vesz.

Ha érett és boldog kapcsolatra vágysz, ne egy éretlen fiúval kezdj!

4, Egy Férfi nem támad, hanem a megoldást és a kompromisszumot keresi, amíg a fiú inkább feszegeti a határokat és azt élvezi, hogy féltékennyé, vagy bosszússá válsz tőle. (felnőttes viselkedés... -.- )

5, Egy Férfi a büszkeségét és az egóját a szerelem mögé helyezi. A fiú érzelmi éretlenségéből fakadóan erre egyszerűen képtelen.

6, A Férfi megmondja a szemedbe, hogy mit akar. Nem játszmázik, nem hazudozik. Ő tiszta lappal, őszintén lép bele egy kapcsolatba. Erre egy fiú képtelen. Ő folyamatosan bizonytalanságban tart és nem képes kimondani, hogy mit is akar.

A Férfi különbséget tud tenni a gyémánt és kavics között, amíg a fiú boldog sok kavics között!

7, Egy Férfi nem kertel/beszél mellé, hanem megmondja ha Téged akar, amíg a fiú erre képtelen, mert neki sokszor ez inkább az egóról szól, és unalomból vagy játszadozásnak " tart " téged.

8, Egy férfi minden erejével azon van, hogy megvalósítsa ígéreteit. Azt teszi, amit mond, és azt mondja, amiben valóban hisz. Egy fiú ígéreteket tesz, de nem mindig fáradozik azok beváltásával, és nem magyarázkodik, úgy gondolja, ha valamiről nem beszél, az nem is létezik.

9, Egy Férfi építgeti a jövőjét. Fontos neki az egzisztencia és az otthon teremtés, mivel később családot szeretne alapítani, amíg egy fiú a pillanatnak él, rövid távú terveket sző, például, hogy melyik bárban üsse el az időt hétvégén...

10, Egy Férfi pontosan jól tudja, hogy Te mekkora kincs is vagy számára. Akkor is melletted van (sőt!), ha épp rossz napod van, és minden erejével igyekszik téged felvidítani. Egy fiú azt hiszi, hogy minden sarkon talál egy új lányt, emiatt csak akkor vagy számára érdekes, ha épp neki kell valami.

relationship-tips-on-building-meaningful-relationships-that-last-koko-tv.jpg

Remélem hasznosnak találtad az összefoglalót!

Persze ehhez az is kell, hogy mi nők, ÉRETT NŐK legyünk, ne pedig játszmázó kislányok.

Ebből pedig szintén kevés van manapság a szingli baráti köröm elmondása szerint....

Egyszerűen a nők hiába néznek ki NŐKNEK, nincs semmi értékrendjük és nem tudják, hogy mi fán is terem a normális viselkedési norma. Nincs semmi önbecsülésük és pár kedves szóért már hanyatt is vágják magukat,vagy rosszabb esetben elvonulnak a szórakozóhely mosdójába az illetővel... De erről majd egy későbbi blogbejegyzésben olvashattok. Addig még interjúvolnom kell pár haveromat az élményeikről ezzel kapcsolatban...

Még több szuper infóért és érdekességekért Facebookon is ;)

 

 

 

.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');