Itt a legújabb szemöldök trend! De reméljük, nem lesz hosszú életű...
2017. szeptember 02. írta: Chanelola

Itt a legújabb szemöldök trend! De reméljük, nem lesz hosszú életű...

Hullámos szemöldökök borzolják a kedélyeket

21297841_1870693156278570_1199059336_o.jpg

Azt már megszokhattuk, hogy a kifutókon látott, divatházak által megálmodott és kreált színek, irányzatok, formák és minták hamarosan visszaköszönnek a halandó emberek számára is elérhető fast fashion üzletekben (mint pl. Zara, Bershka, Pull and Bear, H&M, stb).

Ugyanez igaz a smink- és haj trendekre is. Amit az aktuális Fashion Weekek idején a Balmain, Chanel, Gucci, Moschino vagy éppen a Valentino száguldó modelljein látunk, az köszön majd vissza pár hétre rá a Vogue, ELLE, Marie Claire és Cosmo beauty- és divatanyagának hasábjain.

Mindez teljesen rendjén is van, hiszen mi imádjuk a divatot, szeretjük követni a trendeket, ha megfelel az ízlésünknek, egészen addig, amíg a jó ízlés határát nem súrolja.

Most azonban úgy látszik, kezdenek kifogyni az ötletekből, és vagy nem tudnak már újat kitalálni, vagy éppen ellenkezőleg, szándékosan nem nyúlnak vissza az elmúlt 200 év ikonjaihoz és stílujegyeihez, hanem valami teljesen erőltetett őrületet találnak ki, legyen minél feltűnőbb és egyedibb alapon. Amivel igazán ki lehet tűnni.

De nem is szaporítjuk tovább a szót, ismerkedjetek meg ti is a legújabb szemöldök trenddel, amely amint a videóból is kiderül, kezd átterjedni az ajkakra is. Azt még nem sikerült kiderítenünk, hogy honnan vagy kitől ered ez a téboly, de az biztos, hogy Yves Saint-Laurent most forog a sírjában.

Ahogy látjátok, az ismertebb külföldi beauty bloggerek már próbálkoznak vele.

Ti mit gondoltok? Mi megnyugodnánk, ha maximum csak egy fotó erejéig maradna mindenkinél és nem ijesztgetnétek ezzel a bevállalósabbak kora reggel, munkába menet a villamoson... :)
Mert valljuk be... Sajnos néha így is látunk cifrákat önjelölt sminkes leányzóktól. :(

Reméljük, hogy ez a "trend" amilyen gyorsan jött, olyan hamar el is tűnik.

Nem volt elég a botránkozásból? Még több fura szemöldök fotóért kattints a galériára!

Akit pedig mégis megihletett és szeretné otthon kipróbálni, nem állunk az útjába, íme a tutorial video, hogyan is tudjátok magatoknak elkészíteni:

 

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');