Megérkezett az Ikea új termékvonala állatokra hangolva
2017. október 09. írta: Szabinae

Megérkezett az Ikea új termékvonala állatokra hangolva

Akinek van otthon kisállata, az tudja, hogy mérhetetlen mennyiségű kiegészítőt, és játékot veszünk nekik, melyek többségével nem is foglalkoznak a kis drágák. 

Mint tudjátok nekem macskám van: Mici. Tipikus cicagazdi vagyok, ergo kiszolgálom őfelsége minden óhaját, sóhaját. Mindig kap valami kis jutalomfalatot, vagy új játékot, ha olyan helyen járok. Legyen szó Tescoról, vagy drogériáról, bármiről, de ezt ti is jól tudjátok. Imádjuk a kis TerrorMacskánkat, kutyusunkat :)

Ám mostantól már az Ikea is veszélyzóna lesz, ugyanis bevezette az állatokra specializált termékcsaládját, a Lurvint (magyarul nyilvánvalót).

Az első darabok Amerikában, Kanadában, Franciaországban, illetve Japánban lesznek kaphatóak. A kollekcióban lesznek különböző fekvőhelyek, etetők, itatók, kakkantó eszközök, és játékok/körömélezők.

Én már alig várom. :) Árban pár száz forinttól fognak indulni (kb 200 Ft - 15 000 Ft között lesznek), szóval a megfizethető Ikea árszínvonal lesz remélhetőleg magas minőséggel párosítva.

Magyarországon pedig 2018 június 18-tól lesz kapható mindhárom Áruházban <3

Figyelem! Pénztárcára veszélyes cukiságok következnek ;)

A képre kattintva tudtok szemezgetni az újdonságok között:

Forrás: IKEA

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');