Mitől lesz sikeres és vonzó egy Nő?
2017. október 18. írta: Szabinae

Mitől lesz sikeres és vonzó egy Nő?

Békési Brigitta sportos, szexi ízig-vérig Nő, és nem utolsó sorban többszörösen díjazott üzletasszony. Példát mutat kitartásból, és elhivatottságból. Nem ragad meg egy szinten, hanem folyamatos képzi magát és megy előre. Mára pedig nem csak hazai, de nemzetközi szinten is egyre nagyobb sikereket ér el. Most pedig könyvet is ír a vonzerőről és folyamatosan járja az országot és előadásokat tart.

Fogadjátok sok szeretettel a vele készült interjút és ismerjétek meg Ti is azt, hogy mitől is vonzó egy Nő (vagy egy Férfi)

Ugyanis a vonzerő, a karizmatikusság tanulható!

beautyrobic_3_1.jpg

Következzen az interjú:

1, 2012 óta tartasz edzéseket a Nőknek. Mi ösztönöz előre?

Volt egy elképzelésem, hogy milyen lenne számomra a tökéletes edzés, és mivel nem találtam sehol, ezért megalkottam én. Számomra a tökéletes testmozgás nem csak arról szól, hogy lefogyjunk vele, vagy elérjük a tökéletes testet! Ez az alapkövetelmény kell, hogy legyen! A minimum! DE nem ettől tökéletes.

Tökéletes attól lesz, hogy ad egy olyan pluszt, amitől egyrészt az egész élvezetessé válik, másrészt kielégíti a mozgás igazi célját: Azt, hogy egészséges és fitt testben érezd magad, megtanuld elfogadni, sőt élvezni a saját tested, ezáltal az életed minden szempontból pozitívan változik tőle. Olyan ez, mint az evés! Az, hogy egy étel kielégíti az éhségedet, az a minimum! Anélkül semmi értelme nem lenne, de az igazán jó ételektől, nem csak jóllaksz, de egészségesebbé tesz, élvezed miközben eszed és hosszútávon kiegyensúlyozottá teszi a tested és ezáltal téged is.

Az, hogy a Beautyrobic nem csak a testre hat, de most már tudományos kutatások folynak arról, hogy a nőiességre, a női testképre és énképre is pozitívan hat, az már csak hab a tortán

2, Ha jól tudom a Beautyrobic már nem csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is egyre jobban terjed. Hány országban vagytok jelen?

Igen. Magyarország mellett vannak franchise partnereink Svájcban és Svédországban is, most startolunk Angliában és megkerestek már a környező országokból, de Izraelből is.

3, Nem kívülről, de belülről is szexibbé, vonzóbbá teszitek a Nőket. Miként lehetséges ez?

Igen, valóban. Az a helyzet, hogy amikor megalkottam az edzést, akkor nem ez volt a célom, hogy majd megalkotom azt az edzést, ami a nőknek az önbizalmára, a nőiességére óriási mértékben hat. Mint említettem én csak tényleg egy igazán hatékony, ám de élvezetes edzést akartam létrehozni, ami amellett, hogy kőkemény, még rendkívül szexi is.  De az idők folyamán szinte minden visszajelzés arról szólt, hogy mennyire változott tőle az önbizalom, hogy mennyire nőiesebbnek, magabiztosabbnak érzik magukat tőle. 

Volt, aki egyenesen azt írta, hogy ezt TB-re íratná fel minden Nőnek, mert annyira megváltoztatta az életét. Szóval úgyis fogalmazhatnám, hogy ez egy véletlen, szerencsés pozitív „mellékterméke” az edzésünknek, ami olyannyira erőteljes változást hoz a hozzánk járó nők életében, hogy egy pszichológusnő is felfigyelt erre és most épp tudományos pszichológiai kutatás folyik a Beautyrobic a nők testképére, énképére és nőiességére gyakorolt hatásáról.

beautyrobic_2.jpg

4, Miként épül fel az edzés? Ha jól tudom, 3 féle típus létezik

Minden nő más és ezáltal más edzésforma jön be neki. Hiszem azt, hogy hosszú távon, csak olyat képes az ember kitartóan végezni, amit szeret is. Szerettem volna ezt figyelembe venni. A Beautyrobic edzés a legdinamikusabb edzésünk, azoknak való, akik imádnak pörögni, akik úgy szeretnek edzeni, hogy közben a szusz is kimegy belőlük. Igazi dögös edzésről van szó.

A Beautycore sokkal kecsesebb, nőiesebb, és a tempója is lassabb egy fokkal (DE még nem nevezném egyáltalán lassúnak.) Azok, akik jobban szeretik a lassabb BPM-ű zenére történő alakformáló edzéseket, a pilates jellegű mozgást, azoknak tökéletes választás.

Valamint a 3. mozgásformánk a Beautysense, ami egy lassú, kitartott nyújtó pozíciókkal ellátott óra, érzéki átkötésekkel és az óra végén nőiességet megcélzó relaxációval megtoldva. Azok imádják, akik a jóga típusú edzéseket érzik magukénak. Természetesen a testet folyamatosan változatosan kell edzeni, változatos terhelés kell neki, mert könnyen hozzászokik, ha mindig ugyanúgy terheljük, ezért a legjobb az, ha a hármat kombináljuk.

Mindhárom edzésfajtánk félhomályban történik, az érzéki atmoszféra kialakítása miatt, az óra elején hozzátartozik a speciális vérbőséget okozó, cellulit gyilkos olajunk, amivel a lányok bekenik a testüket, gyógytornász felügyeli a mozdulatokat, a tökéletes hatás érdekében, mindhárom edzésünk koreográfiáktól mentes és speciális nőies mozdulatokat, átkötéseket, izolációs technikákat vegyíti a kemény alakformáló gyakorlatokkal valamint mindhárom edzésre jellemző, hogy rendkívüli módon nőies és szexi!

5, Úgy hallom könyvet írsz? Mi ösztönöz erre?

Igen, pontosan az elmúlt 5 év tapasztalata és ez a pszichológiai kutatás ihletett meg és késztetett arra, hogy elkezdjem kutatni a valódi vonzerő titkát és ezzel a kérdéssel behatóbban foglalkozzak. Kutatásaim során rájöttem, hogy óriási ellentmondás van abban, hogy ha bárkit megkérdezek, hogy mitől lesz valaki vonzó, akkor a válasz minden esetben az, hogy ez a belső kisugárzásból jön, mégis, ha úgy érezzük az életünk során, hogy nem vagyunk elég vonzóak, vagy szerelmi csalódás ér, vagy valamiért az önbizalmunk lecsökken, akkor a külsőnket vesszük kezelésbe.

Frizurát váltunk, elmegyünk edzeni, elmegyünk vásárolni valami szép új ruhát. Szóval valami nem stimmelt ebben és erre akartam rájönni. Azért lesz egyedülálló ez a könyv, mert ezt az ellentmondást bogozza ki és egy olyan egyedülálló és jól kézzelfogható eszközt ad, amivel mindenkinek segítséget tud nyújtani abban, hogy hogyan legyen valóban még vonzóbb, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy elérje a valódi vonzerő legfelső szintjét is.

6, Mire vagy a legbüszkébb?

Büszke vagyok arra, hogy szó szerint már nők ezrei imádják azt az edzésmódszert, amit én álmodtam meg. Hogy már pszichológiai kutatás folyik annak hatásosságáról. Hogy rengeteg nőnek tudtam segíteni abban, hogy elfogadják, sőt szeresség magukat és azáltal pozitívan hatással tudtam lenni az életükre. Büszke vagyok a szuper edzőimre és munkatársaimra, hiszen ehhez az ő fantasztikus hozzáállásuk is kellett, hogy ennyire szeressék az emberek, amit csinálunk.

brigi.jpg

Büszke vagyok a rengeteg média megjelenésre, arra, hogy 2015-ben megnyertem a FIVOSZ Jövő reménysége díját, arra, hogy 2016-ban jelöltek a CESA Most Influential Woman kategóriában, arra hogy jelölt a Marketing Commando Az év marketingese díjra. Arra, hogy én lehetek a FIVOSZ Sport-és Életmód Bizottság elnöke, valamint az IWI, ami a legnagyobb hazai fitnesziskola felkért nagykövetének. Arra, hogy a párkapcsolatom 14 éve jól működik, ami a mai világban már egy nagy szó, de talán a legbüszkébb az attitűdömre vagyok, mert az, hogy ezeket elértem, pontosan annak köszönhetem, hogy folyton képzem magam, és ha valami nem sikerül, addig megyek, amíg egyszer csak sikerül végül!

7, Mik a további céljaid?

Rengeteg célom van mindig.

Most a könyvemre fókuszálok, hogy minél jobb legyen, mert évek óta látom és tapasztalom a különbséget azoknál, akik valóban elkezdik fejleszteni a vonzerejüket. Hihetetlen, hogy mennyire sok területen tudja ez a „kis” dolog megváltoztatni az életünket. Ezen felül szeretném az egész világon elterjeszteni a Beautyrobicot, mert hiszem, hogy igenis helye van az edzések piacán. Fantasztikus, szakmailag magas színvonalú, hatékony és rendkívül élvezetes edzés, ami sokkal többet tud adni a nőknek a gyönyörű testnél!

8, Mitől lesz sikeres és vonzó és Nő? Mi a vonzerő szerinted?Mitől lesz sikeres és vonzó és Nő? Mi a vonzerő szerinted?

Rengeteg nőt, illetve férfit kérdeztem meg, és többségében azt a választ kaptam, hogy a belső kisugárzástól. Ami egyáltalán nem volt meglepő válasz. Az érdekes viszont az volt, amikor arra kértem őket, hogy mondjanak példát is, akkor minden esetben egy vonzó külsejű többségében általuk személyesen nem ismert embert mutattak, akinek nem ismerhették a belső kisugárzását.

Miért van az, hogy ha szinte mindenki tudja, hogy a vonzerő kisugárzáson múlik, mégis amikor egy nő szakít, akkor mindig megváltoztat magán valamit. Legyen ez a haja, a ruhatára, vagy bármi, ami külsőség. Rájöttem, hogy ez amiatt van, mert a belső kisugárzás, mint fogalom nem megfogható.

Ez volt az egyik pont, amikor eldöntöttem, hogy megfoghatóvá teszem. Megalkottam a vonzerőnek a különböző fokozatait, melyek tanulhatóak, elsajátíthatóak.

De mitől is vonzó egy ember? Íme néhány példa, ami igenis számít.

Kedvesség: A vonzerő nem csak a külsőből, hanem a személyiségből is fakad. A kedves Nő sokkal vonzóbb, mint a rideg jégkirálynők.

Ha vonzerőről beszélünk elengedhetetlen a magabiztosság, a megfelelő önismeret, EQ és IQ és az a képesség, hogy képes legyél másokra hatni, inspirálni tudd őket.

Az üzleti vonzerőt inkább karizmatikusságnak nevezzük,és ha valaki rendelkezik vele, az óriási hatalom, hiszen a legtöbb dealt emberek hozzák meg és sokszor emocionális döntések alapján történik. Pont ezért olyan fontos, hogy megtanuljuk maximalizálni a vonzerőnket, hiszen mind munkában, mind magánéletben hatalmas mértékben változik tőle az életünk.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');