Instant ajándékötletek karácsonyra!
2017. december 21. írta: Szabinae

Instant ajándékötletek karácsonyra!

bigstock-holidays-x-mas-sale-and-peop-101964968.jpg

Ha te is azok közé tartozol, akiknek most van ideje karácsonyi ajándékot venni, vagy csak szimplán most tudatosult benned, hogy tényleg pár nap, és karácsony, akkor ez a cikk most neked szól, ugyanis mutatunk neked pár iszonyatosan jó ajándékötletet, mellyel még a tömeg miatti idegösszeomlást is elkerülheted.

AJÁNDÉKCSOMAG

Lehet manapság már találni rengeteg ajándékcsomagot mindenféle korosztályra, és típusra célozva a gyógyszertárakban, szupermarketekben és drogériákban. Lehet venni krémeket, fürdőzési termékeket, parfümöt, és gyerekeknek is színes (csillogó) habfürdőket.

KENCE

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

Szerencsére van pár olyan kisebb magyar kozmetikai márka. Én ezek közül a legcukibbakat választottam ki gyönyörűséges összetétellel párosítva.

A Phi kozmetikum gyógynövényes, virágos illataival és színes címkéivel bárki otthonát fel tudja dobni, és a karácsonyi kollekciójuk valami zseniális. Számos problémára nyújtanak megoldást a készítményeink a táskás szemektől kezdve a komolyabb ráncokig. Mindezt természetes összetevőkkel. Bővebb információ ITT.

Phi Cosmetics (@phikozmetikum) által megosztott bejegyzés,

Blanche natúrkozmetikumnak letisztult külső csomagolása és süteményekre emlékeztető krémjei vannak. A sütemény illatú termékeinken kívül vannak nagyon jó minőségű arcápolási termékeik is. Bővebb információ ITT.

L'amia Nature minimalista tört fehér,fekete cuki masnis desingnnal, és illatos belsővel rendelkezik. Fel tudja dobni a legmodernebb fürdőszobát is. Viki kencéi nagyon érdekesek, ugyanis a felkenés pillanatában teljesen más illata van, mint pár perc múlva. "Mélyül" az illat és puhul a bőr :) Főleg arcápolási termékei vannak, de nyitott a testápolás és a fürdőszobai felhasználás irányába is. Bővebb információ ITT.

img_9412.JPG

UTAZÁS

Menjetek el együtt valahova nyaralni és vegyél inkább nyaralást/telelést online majdnemhogy féláron és a megspórolt pénzből pedig meg is tudod lepni akár valamivel magadat. A hotelkupononál az a jó, hogy azonnal megkapod az ajándékutalványodat és még a lakásból sem kell kimozdulnod.

szabi_1.jpg

Egyre többet utazunk, főleg belföldön, vagy a környező országokba. A legjobb ajándék pedig szerintem az, ha meglepjük a másikat egy vágyott utazással. Lehetőleg kedvezményes áron, és egyszerűen. Én a hotelkupon.hu oldalon szoktam keresgélni, és válogatni, mivel szeretek olcsóbban megszerezni egy-egy utazást, és a megspórolt pénzből venni valami szépet magamnak :D (pl egy új könyvet vagy cipőt…) 30-50% kedvezmény pedig rengeteget tud számítani… Szóval én itt vettem most ajándékot magunknak és jövőre megyünk egyet pihenni vele. Majd beszámolok nektek arról is.

NAPLÓ

Szabinea � Lifestyle Blogger (@szabinea) által megosztott bejegyzés,

A legtöbb nő oda meg vissza van a határidőnaplókért. A gyönyörű könyvbeillő külsőért és a praktikus kialakításért. Szeretünk írni, jegyzetelni, és szimplán csak nézegetni és fotóra kiegészítőként is tökéletesen felhasználhatóak az aktuális kedvenceim a My dream life plannertől. Rózsaszín és fehér rosegold kombinációban lelhető fel és havi, heti és napi rendezője van. Szóval abszolút női logika alapján van felépítve az egész. És persze az utolsó papírlapig magyar gyártmány.

KÖNYVEK

konyv_kicsi.PNG

A könyv mindig nagyon jó ajándék. Egyszerűen imádom őket. 

Olvasni jó, és a könyvek illata, tapintása utánozhatatlan érzéssel tud eltölteni. Szerencsére a legtöbb könyvesboltnál már tudsz online vásárolni, és a futár címre el is hozza a rendelt könyvkupacot :)

VEGÁN: Steiner Kristóf könyvei, Nagy Zita: Mit eszik a vega gyerek

GLUTÉNMENTES: Hadarik Rita: Glutén nélkül, dr. Andrási Nóra: Mindenmentes, Kiss Dóri: Életem gluténmentesen

HASZNOS: Havas Dóra: Lilafüge magazin és a könyvek, Szabó Jucus: 5 hozzávalós reggelik, Fördős Zé: Megúszós kaják

PLUS SIZE: Kozma Rita: Plus size stílusbiblia

TARTÓK

Mi Nők imádjuk a tartókat. Legyen az ékköves, strasszos, beton, vagy bármilyen anyagú. Rajongunk értünk, és fejben egy komplett helyet és fotótémát is köré építünk. Most a PatriciaK design alkotásai közül szemezgettem nektek.

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');