Tökéletes fedés több mint fél napon át? Teszteltük
2019. május 13. írta: Szabinae

Tökéletes fedés több mint fél napon át? Teszteltük

Mivel rózsaszínes világos bőrrel rendelkezem, és a bőrfelszínemen még mindig találhatóak foltok, hegek, és fényesedésre is hajlamos vagyok, így az esetek nagy részében horrorral ér fel, ha alapozót kell vennem. Főleg, ha időközben megszüntették azt, ami "működött" a fejemen...

lancome_teint_idole_teszt_blogozine.jpg

A mai bejegyzésemben a Lancôme Teint Idole Ultra Wear-t fogom nektek bemutatni, amihez bevallom elég szkeptikusan álltam, de végül találtam több olyan árnyalatot is (pontosabban szólva kettőt is) , ami nem volt rajtam túl sárga, túl sötét, túl világos, hanem tökéletesen állt. És még csak nem is zavart, hogy van rajtam, mert nem volt nehéz viselet az arcbőrön.

Na de következzen a termék teszt.

Előnyei:

Az alapozó színei a sápadt hófehértől a nagyon sötétig terjednek mind a sárga, mind a rózsaszínes bőrtónushoz igazodva. Egy 12-24 árnyalattal rendelkező iparágban pedig nagyon frissítő látni, hogy gondoltak több bőrtónusra is. 

A rózsaszín és a sárga közötti bőrtónussal nehéz megfelelő alapozót találni, de a 02 Lys Rosé -ban sikerült megtalálnom a tökéletes társat a mindennapokra.

lancome_teint_idole_swatch_blogozine_2.jpg

Az állaga krémes folyékony, mely könnyedén csúszik a bőrön. Nem ül be a ráncokba, nem húzza a bőrt, és egységesen lefedi az egész arcbőrt. Jól lehet eldolgozni mind blenderrel, mind ecsettel, mind szivaccsal, mind akár ujjal is.

A pigmentáltsága nagyon erős, és elég egy réteg is belőle úgy, hogy közben nem kelt maszkos hatást. Porcelán baba bőrt kreál a használójának egy matt finish-sel, mely órákig nem mozdul el a helyéről.

Notino oldalán több mint 20 árnyalatban szerezhető be ez a csodás alapozó.

lancome_blogozine.jpg

Hátrányai:

Az egyetlen komolyabb hátránya az, ami az előnye is egyben: Jól fed, és jól tapad, tehát este nem egy mozdulat kell ahhoz, hogy tökéletesen el tudd távolítani. Használj hozzá micellás kendőt, vagy egy olajos bázisú sminklemosót, vagy vakargathatod egy darabig :)

Mivel nekem nagyon hajlamos fényesedésre a bőröm, ezért pár óra elteltével (kb 4) elkelt egy kis púderezés a T-vonalba, de nem kopott le, vagy foltosodott át, csak minimálisan kezdett átfényleni, ami azért óriási különbség más márkákkal szemben.

Mivel ez egy matt finish-sel rendelkező alapozó, így gyorsan kell dolgozni a bőrön, mivel viszonylag hamar "köt". Tehát ne pepecselj vele órákat, hanem dolgozd el szépen az arcodon.

Remélem hasznosnak találtad a bejegyzést. Mindenképp érdemes kipróbálni a parfümériákban a Lancôme Teint Idole Ultra Wear-t, és megnézni, hogy rajtad miként is viselkedik, mivel nem mindegy, hogy mit is kenünk a fejünkre, és az milyen minőségű.

SWATCHOK  | A hivatalos oldalról |

lancome_swatches_110817_1.jpg

Bőrtónus szerinti swatchok:

lancome_swatch_blogozine.jpg

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

A termékeket a teszthez a Notino biztosította

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');