Gondoltátok volna, hogy idén 25 éves a Jóbarátok?
2019. szeptember 21. írta: Szabinae

Gondoltátok volna, hogy idén 25 éves a Jóbarátok?

rachel_green_best_outfits_blogozine_34.jpg

Mindenki kedvenc baráti társasága 25 éve startolt el, ugyanis az első epizód 1994. szeptember 22-én került adásba az Egyesült Államokban, az utolsó epizód pedig 2004. május 6-án. Hihetetlen, ugye?

Érdekesség, hogy Magyarországon nem lett rögtön kasszasiker, mivel akkoriban inkább a Rém rendes család volt a legfelkapottabb szitcom, de szépen lassan átvette a Jóbarátok a vezetést. Ez többek között annak köszönhető, hogy bárki bele tudta magát képzelni a főszereplők életébe, és mind hajviseletben, mind divatban mérvadó volt nők millióinak Rachel és Monica öltözéke. És persze Joey elhíresült "Na mi a helyzet?" -je is a köznyelv részévé vált. A feltűnő vendégszereplők sora pedig kifejezetten illusztris volt ezalatt a 25 év alatt. A Jóbarátok forgatása alatt ismerkedett meg egymással Jennifer Aniston, és Brad Pitt is, de a Vészhelyzettel ismertté váló George Clooney és Noah Wyle párosa is feltűnik. Danny DeVito, Danny DeVito pedig sztriptízel egyet (kettőt) :D

De szerepel többek között a Jóbarátokban még Julia Roberts, Robin Williams, Sean Penn, Jean-Claude Van Damme, Hugh Laurie, Charlie Sheen, Alec Baldwin, és Ben Stiller is. 

A leghosszabb ideig szereplő sztár színész pedig Richard, alias Tom Selleck, akit az ikonikus bajsza nélkül is láthatunk. De síró Bruce Willis-t is láthatunk, mint Rachel pasija.

A húgait pedig nem mások játsszák, mint Reese Whitherspoon, és Christina Applegate.

Mint ahogy azt fentebb is írtam, stílusikonnak számított a sorozat. És most nem Rachel, vagy Mónika frizuráira gondolok, hanem a szettjeikre. Minden egyes darab megállja még ma is a helyét, hisz újra hódít a 90-es évek divatja. 

Elsőnek nézzük Jennifer Aniston | Rachel Green legjobb szettjeit:

Most pedig következzen Courteney Cox | Monica Geller legjobb szettjeinek válogatása:

A 25 éves évforduló alkalmából pedig megérkezett a Jóbarátok ruhakollekció is a boltokba, amely több platformon is szembejöhetett veletek valamilyen formában.

Az elmúlt pár hétben találkozhattatok is velük a különböző Fast Fashion üzletek polcain. Mutatom is a kedvenceimet lelőhelyekkel együtt.

Kattints a képre:

Ezen kívül pedig Ralph Lauren kihozott egy külön Friends kollekciót,  ami, mint ahogy tudjátok egy kedves, sorozatra visszautaló momentum, ugyanis Rachel nála dolgozott. Sőt! Közös jelenetük is volt a tervezővel. 

ralph-lauren-friends_1.jpg

Íme a Ralph Lauren X Friends kollekció: 

A teljes méretű képet a fotóra kattintva éred el. Ha pedig beszereznél párat belőle, akkor a RalphLauren.com -on megteheted :)

 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');