Utolsó pillanatos ajándékok a plázából
2019. december 21. írta: Szabinae

Utolsó pillanatos ajándékok a plázából

ajandek3_1.jpg

Arany adventi hétvégéhez érkeztünk, és 3 nap múlva szenteste. Vannak, akik az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését, mert egyszerűen nincs idejük máskor beszerezni őket, és csak berohannak a plázába, hogy egy helyen letudják az egész procedúrát.  Erre nyújtok most segítő kezet, és mutatom meg, hogy melyik bevásárlóközpontos üzletekbe érdemes bemenni a karácsonyi ajándékokért. 

DROGÉRIA | PARFÜMÉRIA

Korábban már írtam, hogy parfüm olyan, mint egy ékszer. Kedvünk szerint tudjuk váltogatni, öltöztet minket, és az énünk részévé válik. Egyedivé teszi a megjelenésünket. A karácsonyi szezonban a legjobb az, hogy ilyenkor a kedvenc parfümünk ajándékszettben is kapható, ami nem szokott drágább lenni magánál a parfümnél, csak mellé van dísz csomagolásba készítve testápoló / mini parfüm / tusfürdő is. 

dsc00254.JPG

Ám nem csak a parfümök, de a sminkek terén is csodás szettekbe lehet botlani. Több cég is piacra szokta dobni az ünnepi palettáit, ecsetszettjeit, limitált kiadási rúzsait. Egy sminkmániásnak tökéletes ajándék lehet.

Amennyiben az arcápolás a szenvedélye, abban az esetben nekem személyes kedvenceim a Foreo készülékek.  Jelenleg én a Luna mini 3-at használom, a párom pedig a Fofot :) 

dsc00259.JPG

YVES ROCHER

Rengeteg karácsonyi csomagunk van, és limitált kiadásokkal is készültek erre az időszakra. Komplett szetteket is be tudsz szerezni szuper díszcsomagolásban, tehát már azzal sem kell pluszban vesződnöd. Az Yves Rocher termékekben növényi összetevőket használnak fel! :) Isteni illatokkal és gazdag textúrával várják, hogy hazavigyék őket a polcokról és örömöt okozzanak karácsonykor a szeretteidnek.

dsc00330.JPG

GYERTYA

Egyszerűen imádom a karácsonyi illatokat, és amennyiben valamelyik szeretted szintén hasonlóan van ezzel, abban az esetben egy ünnepi kiadással nem tudsz mellélőni. Én ebben a tekintetben szeretek magyarokat támogatni. Az Allee-ban található Ajándékterminálban pedig a Greenway Design fantasztikus szójagyertyáit csak ajánlani tudom.

dsc00301.JPG

SZÍNHÁZ UTALVÁNY

A kulturális kikapcsolódás kedvelőinek tökéletes ajándék lehet egy Budapesti Nyári Fesztivál ajándékkártya, melyet online, illetve a jegyárusító helyszíneken is meg lehet vásárolni.

Bármilyen előadásra beválható a 10, illetve 20 ezer Forintos értékű kártya.

img-20191201-wa0002_01.jpg

GYÓGYSZERTÁR

Igen, jól olvastad. Rengeteg gyógyszertárban lehet ajándékcsomagokat kapni szuperebbnél szuperebb márkáktól, minden korosztály számára. A babáktól kezdve a felnőttekig. Gyönyörű neszesszerben szerezhetitek be az legjobb arcápolási szetteket is.

dsc00241.JPG

L’OCCITANE

Parfümszettek, kozmetikai csomagok különböző korosztályok számára. Nőknek, és Férfiaknak egyaránt. A cuki gömbös csomagolástól kezdve a nagy díszdobozosig mindent meg lehet találni. Magas minőségű, fair trade kozmetikumok, melyeknek a legfőbb alapanyaga a csodás shea vaj.

dsc00242.JPG

FEHÉRNEMŰ

Mi nők szeretjük a csodaszép fehérnemű szetteket. Amennyiben a párod is, abban az esetben tökéletes ajándék lehet számára egy gyönyörű darab. Ebben az esetben fontos, hogy tudd a méreteid, mielőtt elmész megvenni neki az üzletbe. 

world_hp_heroslider_area01_cw5119_redunderwear_tzn.jpgFotó: Tezenis.com | Rebeka Kárpáti

Remélem adtam ezzel a bejegyzéssel pár támpontot neked, és meg fogod találni a tökéletes ajándékokat a szeretteidnek karácsonyra. Kellemes Ünnepeket!

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');