A H&M védőfelszerelést gyárt a kórházak számára
2020. március 24. írta: Szabinae

A H&M védőfelszerelést gyárt a kórházak számára

coronavirus-covid-19-south-korea-seoul.jpg

A H&M-csoport is csatlakozott azon cégek csoportjához, akik erőforrásaikat és kapacitásukat felhasználva olyan termékek gyártásába kezdett, amely segít a COVID-19 világjárvány leküzdésében és megállításában, és védőfelszerelések gyártásába kezdett a kórházak és egészségügyi dolgozók számára! Ehhez  felhasználja az ellátási láncának a kapacitását, beleértve a széleskörű beszerzési műveleteit és logisztikai képességét is annak érdekében, hogy minél hamarabb elkezdhessék szállítani a szükséges felszerelést.

Az ellátási láncuk és a partnereik világszerte együttesen támogatják ezeket a kezdeti intézkedéseket, hogy együtt segíteni tudják az országokat és a közösségeket világszerte.

Miután a H&M-Csoport vezérigazgatója, Helena Helmersson egyeztetett az EU-val, azért, hogy megértse, hogy ebben a helyzetben mik a legnagyobb szükségletek, illetve, hogy felajánlja a vállalat azonnali segítségét, a H&M-csoport azonnal elkezdte az személyi védőfelszerelések gyártásának az előkészítését az egészségügyi dolgozók és a kórházak számára.

„ A jelenleg zajló koronavírus-járvány drámai hatással van mindannyiunkra és sok más szervezet mellett a H&M-csoport is megpróbál megtenni minden tőle telhetőt annak érdekében, hogy segítsen ebben a rendkívüli helyzetben. A most bejelentett az első lépés részünkről a vírus elleni küzdelemben. Mindannyian együtt vagyunk ebben a jelenlegi helyzetben, így mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy együttes erővel próbáljuk megoldani a problémát.” – mondta Anna Gedda, a H&M-csoport fenntarthatóságért felelős vezetője.

H&M
süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');