Black Friday? Mutatom, miket érdemes beszerezni! | Kence és parfüm
2020. november 21. írta: Szabinae

Black Friday? Mutatom, miket érdemes beszerezni! | Kence és parfüm

pexels-kaboompics-com-6404.jpg

Bevallom, szeretek akciósan vásárolni, így minden évben várom a Black Fridayt, melynek keretein belül sokkal kedvezőbben be tudom szerezni magamnak azokat a dolgokat, amikre vágyom. Persze a novemberi akciós időszak alatt a karácsonyi ajándékokat is érdemes szerintem beszerezni.

Ebben a bejegyzésben azokat a kozmetikumokat, eszközöket, parfümöket és kencéket fogom figyelmetekbe ajánlani, melyek a rutinom képezik már jó ideje :)

PARFÜMÖK

Egyszerre több parfüm szokott nálam használatban lenni, mivel az illatok, olyanok a Nőknek, mint az outfitek: A hangulatunkhoz választjuk. Öltöztet minket. Kiegészít.

CAROLINA HERRERA GOOD GIRL - Az ikonikus illat, cipellő, melyet nem kell senkinek sem bemutatni. Egyszerűen imádom. Az illat ámbra (borostyán), cédrus, fahéj, kakaó, kasmírfa, pacsuli, pézsma, praliné, szantálfa, tonkabab, és vanília kombinációval indul, mely bolgár rózsával, jázminnal, narancsvirággal, írisz gyökérrel, tubarózsával egészül ki a szívjegyben, és bergamottal, citrommal, kávéval, és mandulával a fejjegyben.

HUGO BOSS THE SCENT ABSOLUTE HER - Hugo Bossnak több parfümjéhez volt már szerencsém, de ez az, ami meghódított a különleges illatkombinációjával. Nem lehet mellett elmenni, markáns, érzéki, és szexi. Alapja a vetiver és a vanília kombinációja, mely mézzel, őszibarackkal, és kávéval egészül ki. A vetiver jellegzetes férfi illat, a vanília pedig helyreállítja az Eau de Parfum tisztán nőies jellegét. Nem egy szokványos parfüm, meg kell hagyni. 

LANCOME IDOLE L'INTENSE - Extra vékony parfümös üvegben került piacra ez a kesernyés, ámde édes, virágos illat, ami a kesernyés naranccsal, és vadmandarinnal indul, majd rózsával, szantálfával, vaníliával és jázminnal egészül ki. Erőteljes, nőies kisugárzás kölcsönözve ezzel a viselőjének.

black_friday_mutatom_miket_erdemes_beszerezni_parfumok_blogozine.jpg

ARCRAVALÓK

A jelenlegi helyzetben az arcápolás, s tisztítás még fontosabb szerepet kapott a mindennapjainkba, ha el akarjuk kerülni az állandó maszkviselés miatti esetleges Maskne-t.

Nekem fontos, hogy olyan arcápolási rutinom legyen, melyben az alapos tisztítás és a mélyhidratálás is szerepet kap.

Amennyiben neked is pattanásokra hajlamos, érzékeny arcbőröd van, akkor a következőket ajánlom beszerzésre a Black Friday során:

Arctisztítás:

Eucerin Dermopure arctisztító gél

Cosrx Good Morning gél

Foreo Luna mini 2 vagy Foreo Luna mini 3

Smink eltávolítás, micellás víz:

Garnier kétfázisú micellás víz

Bioderma Sensibio

Nappali krém:

Eucerin Hyaluron-Filler nappali krém

Shiseido Essential Energy Moisturizing Cream

Éjszakai krém:

Nuxe Crème Prodigieuse Boost

Clarins Extra-Firming Night 

+1 Foreo Ufo 2

black_friday_ajanlat_2020_blogozine.jpg

Ezen felül persze érdemes lakásillatosítókra, és háztartási kencékre is beruházni, hisz sokat lehet Black Fridayen spórolni.

A Notino oldalán most minden héten más termék kategóriát akcióznak le, szóval érdemes figyelni, s résen lenni.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');