Ezek a legjobb ajándék ötletek Nőknek
2020. december 15. írta: Szabinae

Ezek a legjobb ajándék ötletek Nőknek

karacsonyi_ajandekok_2.jpg

Egyszerűen imádom a különböző ajándék szetteket. Egyrészt gyönyörűen vannak becsomagolva, másrészt sokkal kedvezőbb az ára a termékeknek együtt, mintha külön-külön venném meg őket.

A mostani bejegyzésben különböző ajándékcsomagokat fogok nektek ajánlani, melyek között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Igazi ajándék Nőknek kalauz :)

PARFÜMÖK

Nincs olyan Nő, aki ne rajongana az illatokért. Főleg a díszdobozos verziókért. A parfümszetteket ilyenkor általában a az illat árával megegyező összegért lehet fellelni testápolóval, tusfürdővel, vagy mini kiszereléssel kiegészítve. Érdemes ilyenkor beruházni rájuk. Mutatom a kedvenceimet az idei választékból:

ajandekoteletek_karacsonyra_noknek_blogozine_2020_1.jpgKOZMETIKUMOK

Az arcápolási rutin most, mint már azt korábban is írtam minden eddiginél fontosabb, hiszen a maszk hordás miatt egyrészt kialakulhat az a fránya Maskne, másrészt a hideg miatt sokkal több törődésre vágyik ilyenkor az arcbőr. Érdemesebb ilyenkor egy gazdagabb textúrájú, testesebb krémet választani, és a szérum választás is legyen ilyenkor hidratálás fókuszú. A kevesebb napsütéses óra miatt érdemes erre az időszakra időzíteni a kémiai hámlasztást, és a retinol tartalmú készítmények használatát.

Mutatom, hogy mely szettek a kedvenceim a kozmetikumok közül idén:

ajandekszett_blogozine_2020.jpg

SMINKEK

Karácsonykor érdemes akár saját részre, akár ajándékba beszerezni sminkeket, ugyanis ilyenkor egyrészt szuper áron meg lehet őket venni szettben, vagy kalendárium részeként, másrészt pedig limitált paletták is megjelennek csodaszép árnyalatokkal és textúrákkal. 

sminkszett_blogozine_2020_karacsonyi_ajandek_1.jpg

Fontos megjegyeznem, hogy szerencsére egyre több szuper márkát lehet magyar webshopon.  megtalálni. Ilyen például a benefit, a Pat McGrath, vagy a Helena Rubinstein.

sminkszett_blogozine_2020_karacsonyi_ajandek_2.jpg

ECSETEK

A sminkekhez pedig szorosan kapcsolódnak az ecsetek, ugyanis nagyon nem mindegy, mivel, s milyen technikával visszük fel a sminket. A szuper, és cuki ecsetekből is hoztam Nektek egy válogatást:

ecsetek_karacsonyra_blogozine_2020.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');