Vidéki romantika a H&M őszi/téli kampányában
2021. szeptember 11. írta: Szabinae

Vidéki romantika a H&M őszi/téli kampányában

A H&M legújabb, 2021 őszi/téli kampánya az egyszerű, letisztult, praktikus darabokra épít, így megtalálható benne a gumicsizma, az oversize hatású pulcsi, a hatalmas mellények, és az egyszerű vonalvezetésű ruhadarabok is.

hm-fall-2021-campaign_blogozine_blog_hu_7.jpg

A boltokban és online szeptember 16-án megjelenő darabok organikus és újrahasznosított szövetekből készültek, és olyan színpalettával rendelkeznek, melyekkel nem lehet mellélőni: A vidéki hangulathoz tökéletesen passzoló földszínek, mint az olívazöld, az agyagbézs, és az ekrü.

Szintén a kollekció szerves részét képzi a szezon legújabb felsőruházati termékpalettája, amely vízálló anorákot, párnázott mellényt és pufikabátokat tartalmaz, amelyek tökéletesek erre a szeszélyes időjárási viszonyokkal tarkított szezonra.

Tehát a H&M 2021-es őszi-téli kollekciójára a praktikus, újrahasznosított, környezettudatos, a szeszélyes időjáráshoz abszolút igazodó darabok mondhatóak el.

Hogy tetszik nektek ez az irány?

A kampány összes képét a galériára kattintva tudjátok megnézni: 

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');