Te főznél kávét a kocsidban?
2021. november 19. írta: Szabinae

Te főznél kávét a kocsidban?

te_foznel_kavet_a_kocsidban_blogozine_blog_hu_cover.jpg

Igen, jól olvastad: Kávéfőzés az autóban. Manapság már mindenre lehet találni megfelelő eszközt, amivel megkönnyíthetjük / jobbá tehetjük a mindennapjainkat és a kávéfogyasztás is ilyen. Az autóban történő friss, meleg kávéfogyasztás nehézségét nem kell bemutatnom senkinek, és erre a problémára érkezett meg a megoldás a különböző autós kávéfőző „gépekkel”, melyeket a szivargyújtóba lehet csatlakoztatni, vagy egyszerűen csak fel kell pumpálni, és máris élvezhetjük az éltető fekete nedűt.

Fontos, hogy mindenképpen álljatok meg, és úgy csináljátok a kávét, mert vezetés közben balesetveszélyes ez a művelet!

HANDPRESSO

te_foznel_kavet_a_kocsidban_blogozine_blog_hu_3.jpg

Ezt a szuper gépezetet a szivargyújtó működteti, és kényelmesen elfér a „kávéfőző” a pohártartóban is. Nespresso kompatibilis kapszulákkal működik, és a digitális kijelzőn nyomon lehet követni, hogy hol jár a kávéfőzési rituáléban.

Ha kész, fordítsd meg a készüléket fejjel lefelé, és öntsd az elkészült kávét pohárba, s fogyaszd egészséggel.

HANDPRESS WILD HYBRID

te_foznel_kavet_a_kocsidban_blogozine_blog_hu_1.png

Ez a kézi eszköz annyira kompakt, hogy még a bárhol elfér, és még áram sem kell hozzá,  mivel úgy működik, mint egy 16 baros kerékpár pumpa. Őrölt kávéval, és pod-dal működik, és minél jobban pumpálod, annál krémesebb lesz a kávé.

WACACO NANOPRESSO

te_foznel_kavet_a_kocsidban_blogozine_blog_hu_1.jpg

A többi színben elérhető kávéfőző BPA-mentes műanyag és rozsdamentes acél kombinációja, mellyel 18 bar nyomást lehet elélni pumpálással, áram nélkül. Az előzöhöz hasonlóan minél jobban pumpálod, annál krémesebb kávét kapsz eredményképpen.

Az alapcsomaggal finomra őrölt kávéval tudjátok használni, de lehet kapni hozzá Nespresso kompatibilis kapszulás adaptert is, ha inkább azzal használnád.

te_foznel_kavet_a_kocsidban_blogozine_blog_hu_2.jpg

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');