Saint Laurent ősze kifinomultan elegáns, és szexi
2022. március 09. írta: Szabinae

Saint Laurent ősze kifinomultan elegáns, és szexi

A Saint Laurent kollekciókra mindig is jellemző volt az időtlen elegancia, a kifinomul, egyszerű sziluettek és ezt az őszi ready to wear kollekcióval kapcsolatban is láthatjuk 2022-ben. 

A világhírű francia divatház Párizsba, az Eiffel-torony előtt mutatta be a legújabb darabjait, melyen keresztül arra kereste a választ Anthony Vaccarello - a divatház kreatív igazgatója -, hogy milyen is a mai Nő. Mit szeretne viselni? Miben érzi jól magát? 

És kétségkívül megtalálta rá a választ, mert ez volt a tervező pályafutásának eddig legszebb bemutatója. 

A kollekcióban láthatjuk az ikonikus maszkulin szmokingokat, a félig / teljesen átlátszó anyagokkal játszó outfiteket, melyek egyszerre szexik, és kihívóak, és persze a műbőr / műszőrme kabátokat, melyek egyértelműen az őszi szezon kiemelkedő darabjai lesznek. 

KATTINTSATOK A KÉPRE ÉS NÉZZÉTEK MEG AZ ŐSZI KOLLEKCIÓT:

Érdemes közelebbi pillantás vetnünk a kiegészítőkre. Pontosabban szólva a cipőkre.

A Saint Laurent még mindig szeret játszani a sejtelmes női testrészekkel. Izgalmasan alacsony nyakkivágásokkal, és olyan anyagokkal kreálja sziluettjeit, amelyek vagy teljesen átlátszóak vagy finoman sejtelmesen mutatnak.

Még mindig nagyon dekadens, és kifinomultan Saint Laurent az egész kollekció: Többnyire fekete, és luxus hatást keltő az aprólékosan kidolgozott rétegekkel, anyaghasználattal, szabásvonalakkal és ki-ki tekingetéseivel a szexualitásra.

Az őszi kollekcióban szerepet kapnak a hatalmas kiegészítők is, melyekkel csak még elegánsabb lesz az egész megjelenés:

Nézzétek meg a bemutatóról szóló videót is:

Amikor Vaccarello a divatház élére került, eltökélt szándéka volt, hogy a Saint Laurent Nők hőek legyenek a divatház múltjához, anélkül, hogy a nagy mestert -  Yves Saint Laurentet - másolná. Kollekcióiban finoman vissza-vissza tekint a Saint Laurent ház örökségére, és építi tovább a kifinomult eleganciát, mely jellemző a márkára.

Szerintem nagyon jól sikerül neki, és a kis fekete mindig új értelmezést nyer a kezei alatt.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Gorunway

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');