74 évesen fürdőruha címlaplány? Miért is ne!
2022. május 24. írta: Szabinae

74 évesen fürdőruha címlaplány? Miért is ne!

Elon Musk neve sokaknak cseng ismerősen, hiszen a Tesla, a SpaceX, és újabban a Twitter kapcsán is tele vannak vele a hírek, ám kevesen ismerik az édesanyját, Maye Muskot.

A kanadai születésű Musk több mint 50 éves karrierrel a modellipar legendájának számít, és nem meglepő, hogy a Sports Illustrated magazin - ami maga a Fürdőruha Biblia - is felkérte idén modelljének.

2017-ben 69 évesen Maye Musk a CoverGirl legidősebb szószólója lett, és élményeiről egy memoárt adott ki a következő címmel: A Woman Makes a Plan: Advice for a Lifetime of Adventure, Beauty és Success 

Maye Muskot Belize-ben fotózta Yu Tsai, amiről tudni érdemes, hogy  a világ egyik legbarátságosabb úti céljaként vált széles körben ismertté.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A TELJES ANYAGOT:

Szerintem kifejezetten üdítő, hogy egyre jobban nyitnak a cégek afelé, hogy nem csak egyféle alakkal, életkorral lehet egy Nő szép, és valódi Nők is szerepelnek a kampányokban, magazinokban.

Még több idősebb hölgyet a reklámokba, hisz ők is ugyanolyan célközönség, mint a huszonévesek :)

 

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

"Belize-ben a csapat dzsungelek, lagúnák és elhagyatott szigetek között fotózott lenyűgöző vizekkel, mezőgazdasággal és vadon élő állatokkal. Azt akartuk, hogy a stílus tükrözze a helyszín vibrálását és bőségét. Dél-amerikai ihletésű virágokat, drámai szerkezeti darabokat és merész ékszereket húztak, amelyek megőrizték a gyönyörű és intenzív környezet. Itt a csapat dzsungelek, lagúnák és elhagyatott szigetek között fotózott lenyűgöző vizekkel, mezőgazdasággal és vadon élő állatokkal. Azt akartuk, hogy a stílus tükrözze a helyszín vibrálását és bőségét. Dél-amerikai ihletésű virágokat, drámai szerkezeti darabokat és merész ékszereket húztak, amelyek megőrizték a gyönyörű és intenzív környezetet."

Forrás: SI

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');