A Max Mara Beachwear kollekciója a francia Riviérara repít bennünket
2023. május 04. írta: Szabinae

A Max Mara Beachwear kollekciója a francia Riviérara repít bennünket

A Max Mara mindig is a stílusos darabjairól volt híres, s ez nincs másképpen a strandviselettel sem, ugyanis a A Max Mara Beachwear 2023-as tavaszi-nyári gyönyörű kollekciója a napsütötte partokra repít el bennünket. A kollekció a Côte d'Azur elbűvölő atmoszféráját, a tenger színeit és a természeti tájat ötvözi ezekbe a gyönyörű szettekbe.

a_max_mara_beachwear_kollekcio_ja_a_francia_rivie_rara_repi_t_bennu_nket_blogozine_blog_hu14.jpg

A stílus és a kényelem harmonikus ötvözete a kampány a tengerparti kifinomultság esszenciáját ragadja meg.

A 2023 nyarára készült Max Mara Beachwear ruhák virágos és geometrikus motívumaikkal, valamint élénk színeikkel ötvözik a stílust és a funkcionalitást. Olyan alapvető és kifinomult dizájnnal rendelkező fürdőruhákat láthatunk, melyek tökéletesek mind strandviseletként, mind nyári utcai viseletként is.

A kollekcióban a lycra anyag tökéletessége a kaftánok és a bő szabású ruhák kifinomult sziluettjével párosul. A részletek és a olyan különböző textúrák, mint például a fekete-fehér grafika, a monokrómok, a virágnyomatok és az átlós Max Mara monogram megragadják a tekintetet.

A Beachwear kollekció teljessé tételeként az olasz tervezőmárka egy légies hosszú ruhát mutat be, amely az elegáns kaftános outfitként funkcionálva biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a napsütötte napokról a holdfényes éjszakákra.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG AZ ÖSSZESZ FÜRDŐRUHÁT:

Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a kifinomult és trendi megjelenést a strandokon, és a partokon egyaránt.

További fürdőruha kampányokat IDE kattintva tudtok még nézni.

Tudsz követni Facebookon is: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Fotók: Max Mara

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');