Ahol a macska varázsa találkozik a divattal....
2023. december 06. írta: Szabinae

Ahol a macska varázsa találkozik a divattal....

Az ünnepek közeledtével mi is lehetne cukibb egy olyan kampánynál, ahol kiscicák a főszereplők? A Coperni idén karáncsonyra egy olyan ünnepi kampánnyal készült, amely a divatot az imádnivaló macskamodellek elbűvölő játszóterévé változtatja. A kampány kellemes emlékeztetőül szolgál az örömteli és játékos szellemre, amely áthatja az ünnepi szezont, túlszárnyalva a hagyományos divat narratívákat.

coperni_holiday_2023_ahol_a_macska_vara_zsa_tala_lkozik_a_divattal_blogozinebloghu1.jpg

Az elismert fotós, Charly Gosp lencséjén keresztül gyönyörűen megörökített kampány egy váratlan és szívmelengető fordulattal vezet be a divat világába. A divatdarabok kifinomultsága és a cicák tekintetének ártatlansága közötti kontraszt az ünnepi csoda és a melegség varázslatos érzését kelti.

Az ünnepi szezon az öröm és az ünneplés szinonimája, és a Coperni ezt a szellemet foglalja magában legújabb kampányában.

A szőrös báj beütése meglepetést és játékosságot ad Coperni kollekciójának elegáns és modern esztétikájához.  A divatos kiegészítők és az imádnivaló macskamodellek váratlan találkozása elragadó párosítást hoz létre, könnyedséget hozva a divatvilágba.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: Coperni

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');