Ingyenes vizsgálat a bőrrák megelőzéséért!
2024. április 03. írta: Szabinae

Ingyenes vizsgálat a bőrrák megelőzéséért!

Az öngondoskodás nem csak a bőrápolásról és a személyes időről szól, hanem arról is, hogy egészségünket szűrővizsgálatokkal védelmezzük. Számomra kiemelten fontos ez a téma, hisz azok, akik követnek a social médián keresztül tudják, hogy nemrég rosszindulatú rák eredménnyel jött vissza a szövettanom. Szerencsére nekem - koppkopp -nem volt áttétes a rák, így a műtéttel megelőztük a további helyeken való megjelenést, de nem mindenki ilyen szerencsés, hogy időben elkapjon egy ennyire alattomos betegséget.

anyajegy_szu_re_s_blogozine.jpeg

A rendszeres olvasók tudják, hogy a kedvenc fényvédőim a testemre az Eucerintől vannak, így amikor láttam, hogy a márka idén áprilisban ingyenes anyajegyszűrési programot indít, mindenképpen meg szerettem volna osztani minél nagyobb tömeggel, hisz egy-egy szűrővizsgálaton életek múlhatnak.

A melanóma korai felismerése életet menthet, mivel sok esetben hasonlít a normál anyajegyekre, de korai stádiumban jól kezelhető. 

A kezdeményezéshez olyan neves helyek is csatlakoztak, mint az Országos Onkológiai Intézet. Ez az akció lehetővé teszi, hogy 35 budapesti bőrgyógyásznál közel 400-an részt vehessenek a vizsgálaton.

A vizsgálatra való jelentkezés egyszerű és gyors. Április 2-től a www.eucerin.hu/ingyenes-anyajegyszures oldalon ki kell választani a legszimpatikusabb bőrgyógyászt és felvenni vele a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.

Mindenképp szükséges jelezni, hogy az Eucerin által szervezett ingyenes anyajegyszűrésre irányul a jelentkezés. Ezt követően a kiválasztott orvos rendelője a megadott elérhetőségen jelez vissza, hogy megerősítse az időpontfoglalást.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');