Férfias ajándék Férfiaknak!
2016. december 05. írta: Szabinae

Férfias ajándék Férfiaknak!

A férfiaknak nehéz jó ajándékot venni. Én legalábbis minden évben és minden eseménykor bajban vagyok. Mit adjak neki szülinapjára, névnapjára és karácsonyra. Még a gondolattól is lever a víz. Szerencsére még ősszel megismerkedhettem a Men's Stuff pasi dobozzal, aminek a mostani kiadása maga a főnyeremény.

img_7725.JPG

A páromnak hidegekcémája van, ami azt jelenti, hogy amint beköszönt a hideg, megjelenik a kezén a szokásos ekcéma, amin nem sok krém képes segíteni. (kivéve a Phi Kiütésűző Bőrnyugtató kréme)

A mostani dobozban nagy örömünkre bekerültek az Uriage termékek (róluk ITT írtunk már korábban), méghozzá nem egy, hanem rögtön két teljes méretű termékkel!

Egy kézkrém és egy ajakbalzsam volt benne. Mind a kettő nagyon hasznos termék ebben a télies időszakban. Nincs csajos illatuk, csomagolásuk és ezáltal a férfiak is hamarabb kezdik el őket használni. A szálkásra száradt bőrt is képes szinten tartani (ez az ekcémás bőrnél már nagyon nagy szó! )

Csak dicsérni tudjuk őket.

A Baxter kondiciónálót benyúltam, mert Peti nem használ ilyesmit, de ha kíváncsiak vagytok egy nő véleményére is, akkor azt mondom, hogy nagyon jó kis termék! Puha lett tőle a hajam, tehát teljesítette abszolúte az elvárást.

Viktoria Minya parfüm nagyon intenzív, dögös, és karakteres illat. Az a fajta, amit órákig szagolgatsz csaj létedre a pasidon, vagy a pasid ruháján. Nagyon impulzív!

Myprotein fehérje és shaker: Igazából ez egy szokványos gyúrós cucc. Semmi extra. Nem vettünk észre különbséget a jelenlegivel szemben. :)

Raven karkötő: Hajós motívum (horgony) és állíthatóság. Sokkal praktikusabb az előző dobozhoz képest. A párom emiatt tudja is használni. Pasis, és mivel visszafogott, ezért bármilyen outfithez felvehető.

Gentleman's Choice magazin: Prémium hatású férfi magazin. Nem a tukmálós fajta, hanem az igényes termékeket bemutató. Még nem találkoztunk vele újságosnál.

Szummázva: Csak ajánlani tudom!

A Férfi Beautyboxnak itt tudtok jobban utána nézni.

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');