Ellenállhatatlan illatra vágysz? Íme a Gucci legújabb észbontó illata!
2023. április 11. írta: Szabinae

Ellenállhatatlan illatra vágysz? Íme a Gucci legújabb észbontó illata!

pexels-vini_cius-esteva_o-2592282.jpg

A Gucci Bloom kollekció maga a valóra vált álom, s most ez egészült ki egy új illattal, mely a Gucci Bloom Intense nevet viseli.

e_rze_kise_g_romantikus_vira_gcsokorba_csomagolva_gucci_bloom_edp_intense_blogozine_blog_hu6.jpg

Az elbűvölő, mélyen virágos, és a holdfény mágneses ereje ihlette illat kollekció mindenkit arra ösztönöz, hogy kivirágoztassuk valódi énünket. Ez nincs másként az új illattal sem, hisz az is egy éjszakai varázslat, mely felébreszti a belső éned varázslatát, és kiteljesíti lényedet.

Az új illat természetesen új akkordokkal is rendelkezik: A vörös mandarin és a gyömbér sugárzó fejjegyét körtelé teszi teljessé, melyhez először a narancsvirág-abszolút, az arab jázmin és a tubarózsa virágos akkordjai, ami a Lady of the Night éjszaka nyílóvirága által még inkább fokozza ezt az illatos találkozást. A szívjegy akkordjaihoz a trópusi kókusz érkezik a különleges kristály mohával, és az illatos pacsulival, s így válik igazán érzékivé és hosszantartóvá a Gucci Bloom Eau De Parfum Intense.

Érzékiség romantikus virágcsokorba csomagolva

A többi addiktív, mély és virágos illathoz hasonlóan ezt is Alberto Morillas parfümmester alkotta.

A Gucci Bloom kollekció jellegzetes négyzet alakú üvegcséje ezúttal intenzív mély fekete színben érkezett, melynek színe a teljes holdfogyatkozást idézi, és a teremtő erőt, és a merészséget hivatott hangoztatni.

e_rze_kise_g_romantikus_vira_gcsokorba_csomagolva_gucci_bloom_edp_intense_blogozine_blog_hu8_1.jpgA külső csomagolás bordó Toile de Jouy Herbarium Gucci nyomattal díszítették, amely az illat emblematikus virágzó kertjét jelképezi. A borítón bíbor cseresznyeágak, virágok és levelek bontakoznak ki a fekete keretezett háttér előtt. A külső aranykeretes, kozmikus motívummal díszített logó a kreatív erő ragyogását szimbolizálja.

Tehát a Gucci Bloom Eau De Parfum Intense egy mély és elegáns illat, amellyel virágos csokorként ragyoghatsz.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Szponzorált tartalom

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');