Carolina Herrera szerint lehet sikkes az őszi téli szezon
2023. december 17. írta: Szabinae

Carolina Herrera szerint lehet sikkes az őszi téli szezon

Carolina Herrera szokás szerint bámulatosan sikkes sziluetteket vonultat fel. Ezúttal az őszi-téli szezon darabjaival kedveskedünk nektek, mely művészien áthidalja a szakadékot a hagyományos elegancia és a kortárs divat között. Ebben a szezonban a márka hű marad a kifinomult dizájn gyökereihez, miközben felkarolja a modern trendeket, és olyan stílusokat mutat be, amelyek egyszerűen elvárázsolnak.

carolina_herrera_fall_winter_2023_blogozine_blog_hu.jpg

A kollekció az őszi árnyalatok gazdag palettáját tartalmazza, a mély bordótól kezdve a meleg szürkékig, élénk színekkel kiegészítve. Olyan fényűző anyagok, mint a kasmír, a selyem és a finom gyapjú kerülnek a középpontba, karcsú sziluettekre szabva, amelyek időtlen vonzerőt árasztanak.

KATTINTS A KÉPRE ÉS NÉZD MEG A SZETTEKET:

 

A CH Carolina Herrera 2023-24-es őszi-téli Lookbookja több, mint egy divatnyilatkozat; ez a tartós stílus ünnepe, amely a modern Nő számára az időtlen eleganciát nyújtja.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');