Bohó érzékiség tavaszra a House of Sunny - tól
2024. január 01. írta: Szabinae

Bohó érzékiség tavaszra a House of Sunny - tól

A House of Sunny már gőzerővel készül a tavaszra, és ezen felbuzdulva debütált is az elő tavaszi kollekciója, mely a  „Love Culture” nevet kapta. A trendszetter londoni divatház legújabb kampányában a bohó kötött darabokra, a csábító ruhák és kényelmes felsőruházatra helyezi a hangsúlyt.

house_of_sunny_launches_love_culture_pre-spring_2024_blogozine_blog_hu_cover.jpg

A „Love Culture” a régi hollywoodi csillogás időtlen varázsából merített ihletet. A kollekció középpontjában a káprázatos estélyi ruhák állnak. A kollekció kiemelkedő darabjai közé tartoznak a lánchálós felsők, ruhák és az áttetsző blúzok, amelyek mindegyike csillogó arany, réz és bronz árnyalatok spektrumában mozog.

KATTINTS A KÉPRE A SZEXI SZETTEKÉRT:

 

Még több szexi tartalomért irány a blog!

Ahol informálódhatsz a legújabb fehérnemű trendekről, és inspirálódhatsz karácsonyi ajándékok terén is. Ezügyben irány az adventi kalendárium ajánló.

Ezeket az elbűvölő darabokat tovább erősíti az olyan luxus anyagok használata, mint a bézs műszőrme, az elegáns fekete bőr és a pazar barna szatén, ami egy extra réteg kifinomultságot és érzékiséget ad hozzá.

Még több inspirációért látogass el Facebookra: Blogozine 

Megtalálsz Instagramon is: @szabinea

Kérdésed vagy észrevételed van? Írj emailt: blogozine.hu@gmail.com

Photo credits: House of Sunny

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');