Mi siker titka?
2016. szeptember 10. írta: Szabinae

Mi siker titka?

Interjú Békési Brigivel, a Beautyrobic megálmodójával

Békési Brigi a Beautyrobic brand, edzésmódszer- és nemzetközi franchise megalkotója és tulajdonosa 2012-ben robbantotta fel a magyar edzésközösséget egy szokatlan módszerrel, amely 2015-ben elindult meghódítani a világot is sikert sikerre halmozva.

Brigi a Beautyrobic-kal nem csak egy edzésformát hozott létre, de egy életmódot, egy küldetést is.

A magabiztosság, fittség és egészség dimenzióit gyúrta egybe és tette ezt tudatos céljává testileg és lelkileg!

Mi a sikerének titka?

Az edzésmódszer komplexitása! A Beautyrobicban az a különleges, hogy nem csak egyszerűen fogyaszt, hanem gyönyörű formát ad a testnek! Ráadásul az izolàciós mozdulatoknak hála nem válik a mozgás robosztussá, hanem nőies és kecses marad, mint egy táncosnak! A különleges speciális mozdulatoknak hála azonban nem csak a test, de a női kisugárzás is hihetetlen változáson megy át. „A valódi ellenállhatatlan szépség belülről fakad, és pont ez adja a fűszert ebben az edzésben, hiszen nem csak a test, de a kisugárzás is hihetetlen változáson megy át vele!

Hány főt számol jelenleg a Beautyrobic közösség?

Kevesebb mint négy év alatt több, mint 77 000 nő látogatja rendszeresen a Beautyrobic és Beautycore óráinkat.

Mire vagy a legbüszkébb?

A legbüszkébb arra vagyok, hogy világhódító útjára indítottam egy olyan edzésformát, amely nem csak lefogyasztja, de előhozza a legnőiesebb énjüket a hozzánk látogatóknak, ezáltal képesek vagyunk az egész életüket egy jobb irányba terelni, hiszen a magabiztosság, a boldogság kihat az életünk számtalan területére, legyen szó munkáról vagy magánéletről egyaránt.

Emellett személyes büszkeséggel tölt el, hogy olyan nevek álltak mellém a küldetésemben, mint a rúdtánc magyarországi meghonosítója Pirner Alma, vagy a többszörös Fitnesz világbajnok Szabó Melinda. Sőt a PrimeLookModels ügynökség modelljei is a Beautyrobic-kal tartják karban a testüket ésmint tudjuk egy modellnél a teste a munkaeszköze, így biztosan csak a legprofibbakra bíznák.

Külön hálásvagyok azért, hogy 2015-ben „A jövő reménysége” díjat is átvehettem Varga Mihály gazdasági minisztertől és még abban az évben a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége Sportbizottságának elnöke is lettem, sőt egy edzéssel foglalkozó tv csatornán saját TV műsot is kaptam!

 

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot! ;)

Kövess Facebookon is!

 Brigiről készült fotósorozatot ITT nézhetek meg!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');