Varázslatos tündérkert a város közepén
2016. szeptember 16. írta: JennySophie

Varázslatos tündérkert a város közepén

Ahol élmény ajándékot venni - magunknak is!

flowerpower.jpg

Barátnőm csábított el a Deák téri Ritz-Carlton aljában megbújó PLANTOMIME nevezetű virág oázisba. Az üzlet kellemes és barátságos atmoszférája azonnal rabul ejtett, nem beszélve a gyönyörű, különleges színekben pompázó választékról, ami csak úgy hívogatott, hogy több tucat képet készítsek róla.

A különböző rózsafélék, gerberák, krizantémok és társaik egyaránt megtalálhatók vágott és a manapság oly divatos flowerbox formában is. Cserepes verzióban pedig gyönyörű orchideákat találhattok, melyek mint megtudtam, igen sértődékeny természetűek, így gondos odafigyelést igényelnek (értsétek: ha már 5 cm-rel arrébb pakoljátok őket megszokott kis helyükről, akkor bizony hiszti van), ellenben gyönyörű ékei lehetnek a lakásnak.

Egyik kedvencem most ez a hatalmas kék hortenzia lett, akit már el is döntöttem, hogy hamarosan hazaviszek magammal, csak még beszerzek hozzá egy szép nagy vázát, amiben kényelmesen eléldegélhet majd. 

fullsizerender_25.jpg

fullsizerender_20.jpg

A meseszép virágokon kívül egyébként kedves és ötletes kis ajándéktárgyak várnak arra, hogy vendégségbe, szülinapra, babaváró buliba, vagy egyszerűen csak saját magunk örömére, otthoni dekorációnak hazavigyük őket.

flowerpower4.jpg

babamalac2.jpgÉs az egyedi Anna Amélie kiegészítőket még nem is említettem. Különleges bőr clutchok és nyakláncok csábítanak, hogy megcsodálhassuk őket. Így már minden adott ahhoz, hogy még véletlenül se távozzunk üres kézzel! :)

plantomime_montazs3.jpg

Nézegessetek további képeket a gyönyörű választékról! 

A fotókat a Plantomime Ritz-Carlton hotelben lévő új üzletében készítettem, ám ugyanígy megtalálható a nagytestvére a Nagymező utcában is. Reggel 9 és este 21 óra között várnak szeretettel és igényes profizmusukkal, hogy egy pár percre Alíz Csodaországába repíthessenek minket.

fullsizerender_30.jpgA facebook oldalukon pedig értesülhettek a legújabb virágtrendekről és nyomon követhetitek frissen elkészült különleges és egyedi csokraikat és flowerbox-aikat is, ám vigyázat! Könyörtelen késztetést fogtok érezni hamarosan, hogy Ti is hazavigyetek belőlük egyet (vagy akár többet is...)! 

Még ha csak egy pici, babarózsaszín szál rózsával is távoztok a táskátokra tűzve, akkor is garantált lesz aznapra a hercegnős életérzés. Mi pedig ezt imádjuk, nem igaz? ;)
plantomime_bejarat.jpgHa tetszett a cikk, nyomj egy like-ot és kövess minket Facebookon is!

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');