Két óra édes kín Aleskával
2016. szeptember 17. írta: Szabinae

Két óra édes kín Aleskával

A fájdalom 50 édes árnyalata!

Két óra izzadás, két óra masszív fájdalom, két órán keresztül feszegettem a határaimat és túl is léptem rajtuk.

Hogyan? Aleskával! 

Nemrég volt szerencsém ellátogatni Aleska Bodytone elnevezésű 2 órás nyújtás workshopjára.

Az óra egy „ki vagyok és mit kell rólam tudni”-val indult. Mint egy cserkész tábor.

Azért volt szükség egymás megismerésére, mert a kurzus folyamán mindenki bele fog mászni mindenki privát szférájába. Szó szerint.

3_2.jpg

A bemutatkozás után elkezdtük a bemelegítést és Aleska közben elmagyarázta ennek fontosságát. Majd kezdődtek a páros gyakorlatok. Ránehezedtük, térdeltünk, feküdtünk egymásra. Feszegettük egymás izmait rotációban forogva. Előkerültek furcsa szalagok is, és nyújtottuk egymás spárgáját közelebb és közelebb kerülve a talajhoz, mint egy rongybaba.

Fel sem tűnt, hogy elrepült 2 óra!

Az órát egy bizalomjátékkal és egy masszázzsal zártuk. Csukott szemmel vezettük aktuális párunkat a teremben. Teljesen rá hagyatkoztunk. Személy szerint én hihetetlenül könnyűnek éreztem magam. Könnyűnek és boldognak.

Végül csukott szemmel egyenként lefeküdtünk, és a többiek pedig egyszerre kényeztették egymást. Masszírozták, lazították és ez most hülyén fog hangzani, de visszahozták a jelenbe a másikat. Nem is vettük észre, hogy ennyire belemásztunk egymás privát szférájába. Természetesnek hatott. Olyan volt, mint egy álom, melybe vissza szeretnék minél hamarabb térni. Sokkal többel távoztam a workshopról, mint a jó nyújtás élménye. Mindenkinek ajánlom, aki szeretne kiszakadni a hétköznapokból és az edzés új dimenziójába lépne!

Az aktuális órarendet itt nézhetitek meg

7.jpg

8.jpg

1_2.jpg

2_2.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

 

süti beállítások módosítása