Vértelen csillogás
2016. október 05. írta: Szabinae

Vértelen csillogás

Minden Nő önmagában egy különleges ékkő. Olyanunk vagyunk, mint a gyémántok: Erősek, kitartóak és nem lehet minket egykönnyen megtörni sem, mert mi mindenre képesek vagyunk. Pont ezért kaptuk Mi a szülés csodáját is.

Ma volt szerencsém megismerkedni a Forevermark gyémántokkal és meg kell mondjam, szerelem volt első látásra.

Minden Nő egy különleges ékkő, egy gyémánt. Megtörhetetlen, különleges és megismételhetetlenül gyönyörű.

A gyémántról nekem a szépség, az elegancia és az időtlen szépség jut eszembe. A véres gyémánt kifejezés mellett sajnos. Szerencsére, mint megtudtam a Forevermark gyémántok nem csak felelős, de konfliktusmentes forrásból is származnak.

Számomra ez kiemelten fontos, hiszen ez azt is jelenti, hogy nem tapad vér a szépség mellé.

forevermark_03.jpg

A márka mellé pedig kis hazánknak nem más állt, mint Görög Zita, aki egy személyben testesíti meg sokak számára a hamísitatlan stílusos NŐ-t. A mostani outfitje is izig-vérig a nőiességét hangsúlyozta, bár egy Sármán Nóra darab, mint már tudjuk, nem lehet másmilyen.

Zita elmondása szerint a Forevermark ékszereit azért viseli büszkén, mert tudja, hogy tiszta forrásból származnak, ezért a lelkiismerete is tiszta tud maradni és nem feszeng, miközben ezeket a nem hétköznapi szépségeket hordja.

forevermark_02.jpg

forevermark_04.jpg

forevermark_05.jpg

forevermark_06.jpg

forevermark.jpg

forevermark_01.jpg

zita.jpg

A Forevermark gyémántokat a R-A Diamonds, a Juta, a Lukács, a Moni's Jewelry Premium Brand, az Elith Design Ékszer Palota, a Feil, a H&B Design,  és az Újvilág Ékszer Óra üzleteiben fogod megtalálni.

 

Kövess Minket Facebookon is!

 

 

süti beállítások módosítása
r=o.createElement('script');r.async=1; r.src=t+h._hjSettings.hjid+j+h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window,document,'https://static.hotjar.com/c/hotjar-','.js?sv=');